2019-09-09 17:37:02
Φωτογραφία για Το iPhone XR κυριάρχησε στις πωλήσεις των smartphone κατά το πρώτο εξάμηνο
Η Apple δεν είναι η πρωτη σε πωλήσεις smartphone στον κόσμο. Η Samsung είναι η πρώτη, με την Xiaomi να την ακολουθεί. Η Apple είναι η τρίτη στην κατάταξη. 

Αντίθετα, όταν λαμβάνουμε υπόψη ποιο μοντέλο smartphones είναι πρώτο, η Apple κερδίζει την πρώτη θέση.

Η εταιρεία της IHS Market κυκλοφόρησε στοιχεία για τις πωλήσεις των smartphone κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 και αποκαλύπτει ότι το smartphone που είναι το περισσότερο πωλημένο είναι το iPhone XR με 26,9 εκατομμύρια αντίτυπα που πωλήθηκαν το πρώτο εξάμηνο του έτους. Αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον όταν γνωρίζετε ότι είναι ένα αρκετά ακριβό smartphone. Ασφαλώς, το iPhone XS και το iPhone XS Max είναι ακόμη πιο ακριβά, αλλά εξακολουθούμε να μιλάμε για ένα smartphone που αρχίζει στα 855 ευρώ ως πρώτο.

Το βάθρο περιλαμβάνει και τη Samsung, εκτός από την Apple. Υπάρχει το Galaxy A10 (13,4 εκατομμύρια πωλήσεις) και το Galaxy A50 (12 εκατομμύρια). Τέταρτη θέση κατέχει το iPhone 8 με πωλήσεις 10,3 εκατομμυρίων. Το iPhone XS Max είναι το ένατο με 9,6 εκατομμύρια πωλήσεις. Τα υπόλοιπα κορυφαία 10 περιλαμβάνουν μοντέλα Xiaomi, Samsung και Oppo. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει smartphone Android high-end στη λίστα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ