2019-09-12 19:51:46
Φωτογραφία για Σάλος για τις σέξι δίδυμες Ρωσίδες που τάισαν άστεγο με σούσι για να κερδίσουν ένα iPhone
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I am so ashamed ☺☺ #twins #kazan #tatarstan #alwaystogether #alwayscharacter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alina Fakhteeva (@alinafakhteeva) στις 23 Ιούλ, 2018 στις 2:02 πμ PDT

«Έχουν πάρει τέτοιο διαζύγιο με την πραγματικότητα που δεν αντιλαμβάνονται πώς μπορούν να βοηθήσουν τους φτωχούς» γράφει ένας σχολιαστής

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει δύο σέξι δίδυμες Ρωσίδες με «καριέρα» στο Instagram να ταΐζουν με σούσι έναν άστεγο προκειμένου να κερδίσουν ένα iPhone.

Οι 24χρονες Αντέλια και Αλίνα Φακτέεβα αποφάσισαν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό της ρωσικής εκδοχής του παιχνιδιού «We Care» το κόνσεπτ του οποίου καλεί τους συμμετέχοντες να καταγράψουν μια καλή τους πράξη με τα βραβεία για τους νικητές να περιλαμβάνουν εκτός από iPhone και Playstation και άλλα πολυτελή αντικείμενα.

Στο βίντεο φαίνονται οι 24χρονες να περπατούν στο δρόμο όταν ξαφνικά συναντούν έναν άστεγο σε αναπηρικό αμαξίδιο και η μια λέει στην άλλη «τον καημένο, πιθανότατα δεν έχει φάει εδώ και καιρό».

Στο επόμενο πλάνο οι δύο αδερφές τηλεφωνούν σε εστιατόριο με τον ντελιβερά που εμφανίζεται να κρατά στα χέρια του ένα πακέτο με σούσι.

Οι δύο αδερφές στη συνέχεια αναλαμβάνουν και να ταΐσουν τον άστεγο, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν ηθοποιός αλλά πραγματικό πρόσωπο.

«Έχουν πάρει τέτοιο διαζύγιο με την πραγματικότητα που δεν αντιλαμβάνονται πώς μπορούν να βοηθήσουν τους φτωχούς» σχολίασε ένας χρήστης του Instagram. «Αυτές οι χήνες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον άστεγο, ήθελαν μόνο το iPhone» έγραψε ένας άλλος με έναν τρίτο να σχολιάζει «πόση υποκρισία σε 42 δευτερόλεπτα».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ