2019-09-15 08:00:51
Φωτογραφία για Δημοτικό Σχολείο Τελένδου: Ξεκίνησε με 9 παιδιά αλλά μέσα στον Οκτώβρη κινδυνεύει να κλείσει αφού θα φύγουν οι μαθητές.
Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε και για το Δημοτικό Σχολείου Τελένδου την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον π. Κωνσταντίνο Σμαλιό με παρόντα 9 παιδιά, τους γονείς τους και φυσικά την δασκάλα τους που από την Κρήτη απ’ όπου κατάγεται βρέθηκε στο πανέμορφο αλλά με του λιγοστούς κατοίκους νησάκι της Τελένδου.

Βέβαια η είδηση η όχι καλή, είναι ότι το Σχολείο κινδυνεύει να κλείσει μέσα στον Οκτώβρη αφού οι οικογένειες των λιγοστών μαθητών πρόκειται με την λήξη της σαιζόν και της απασχόλησης του στην Τέλενδο να επιστρέψουν στην Κάλυμνο.

Το kalymnos-news.gr επικοινώνησε με την νεαρή και ευγενική δασκάλα του Σχολείου, που μας επιβεβαίωσε την είδηση αυτή, αφού την ενημέρωση την είχε από τους ίδιους του Γονείς ότι τα παιδιά θα διακόψουν την φοίτηση τους στο σχολείο λόγω μετακόμισης των οικογενειών τους στην Κάλυμνο και θα επιστρέψουν πάλι στην Τέλενδο την περίοδο του Πάσχα του 2020
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ