2019-12-19 14:43:33
Φωτογραφία για Η έκπτωση στη Δημοκρατία δεν  είναι ξαφνική παράκρουση, είναι το ασορτί ρούχο του οικονομικού νεοφιλελεφθερισμού!
Πολύ ξύλο έπεσε, πολύ ξύλο πέφτει και προβλέπετε να πέσει πολύ ξύλο ακόμα στην Ελλάδα και στην πόλη της γλαυκός.

Γράφει ο Γιώργος Παληγεώργος    

   Πολλά τα πρόσφατα περιστατικά ανελέητων ξυλοδαρμών στην κοιτίδα της Δημοκρατίας! Θα έλεγε κανείς με μια πρώτη ματιά ότι η κυβέρνηση εξοφλεί γραμμάτια προς την ακροδεξιά πελατεία της, ότι θα πατάξει ότι (της) είναι ενοχλητικό. Ήταν προεκλογική εξαγγελία που υλοποιείται, ήταν υπόσχεση κι έγινε πράξη όπως θα έλεγαν και τα υπό διεύρυνση παιδιά που κυβερνητικά απήλθαν.

Τα περιστατικά ξυλοδαρμών και κρατικής βίας και οι πολιτικές πρακτικές Χρυσοχοΐδη είναι δύσκολο να αναθεωρηθούν απ’ τους κυβερνώντες. Σίγουρο όμως είναι ότι αυτές οι πολιτικές είναι απότοκες του γενικότερο κλίματος του ακραίου οικονομικού νεοφιλελευθερισμού ανά τον κόσμο, που έχει ανάγκη την κατά χώρες και τόπους  κρατική βία απέναντι σε κάθε διαφορετική φωνή και στάση ζωής.

Ωστόσο αυτές οι πολιτικές είναι καταδικαστέες ως απάνθρωπες και πρέπει όλοι όσοι σκεπτόμαστε δημοκρατικά, να απαιτήσουμε άμεσα να σταματήσουν!

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ