2019-12-19 15:16:29
Φωτογραφία για Dwayne Johnson – Η υπόσχεση που έδωσε στην κόρη του για τα γενέθλιά της είναι αυτό που θα ήθελε κάθε παιδί να ακούσει
 Γνωστός και ως ‘The Rock’, ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood κατάφερε με ένα post να

συγκινήσει εκατομμύρια θαυμαστές του και να αποδείξει πόσο τρυφερός πατέρας είναι. Με αφορμή τα τέταρτα γενέθλια της κόρης του, Jasmine, ο Dwayne Johnson, που φαίνεται να βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του στο πλευρό της οικογένειάς του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία. Σε αυτό το κλικ ποζάρει αγκαλιά με την μικρή του κόρη, η οποία αυτήν την εβδομάδα έγινε τεσσάρων ετών και ο σταρ της έκανε το πιο σπουδαίο, το πιο τρυφερό και αγαπησιάρικο δώρο. Μια υπόσχεση που γράφτηκε με ένα μήνυμα στη λεζάντα της φωτογραφίας και έκανε τους πάντες να «λιώσουν».

«Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ πως θα είμαι εδώ για το υπόλοιπο της ζωής σου, αλλά έχεις το λόγο μου ότι θα σε αγαπώ και θα σε προσέχω για το υπόλοιπο της δικής μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που παρότι εξαιτίας των ρόλων του σε χολιγουντιανές παραγωγές έχει συνδεθεί με έναν πιο σκληρό χαρακτήρα, φαίνεται πως τελικά είναι μια πολύ ευαίσθητη ψυχή.


«Χρόνια πολλά για τα τέταρτα γενέθλιά σου, Jazzy μου. Και δόξα τω Θεώ έχεις πάρει τα όμορφα χαρακτηριστικά της μαμάς σου», συμπλήρωσε με θαυμασμό προς τη μικρή του κόρη.

Ο Dwayne Johnson και η σύζυγός του Lauren Hashian έχουν αποκτήσει μαζί άλλη μια κόρη την Tiana, ενώ ο ηθοποιός έχει και μια ακόμη κόρη, την 18χρονη σήμερα Simone, από την πρώτη του σύζυγο, με την οποία χώρισαν το 2008.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ