2020-01-05 12:31:52
Φωτογραφία για Η Cameron Diaz απέκτησε το πρώτο της παιδί στα 47 της
Το ανακοίνωσε με τον σύζυγό της Benji Madden στο Instagram. H Cameron Diaz κατάφερε έπειτα από πολλές προσπάθειες να γίνει μητέρα. Στα 47 της, απέκτησε το πρώτο της παιδί

με τον Benji Madden. Τα ευχάριστα νέα τα ανακοίνωσε το ζευγάρι μέσα από μία ανάρτηση στο instagram. “Είμαστε τόσο χαρούμενοι και ευλογημένοι να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα δεκαετία ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης μας, Raddix Madden” ξεκινά η ανακοίνωσή τους.

“Έκλεψε αμέσως τις καρδιές μας και ολοκλήρωσε την οικογένειά μας! Ενώ είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε αυτά τα νέα, νιώθουμε και μία έντονη ανάγκη να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα της μικρής μας. Γι’ αυτό δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες ή περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από το γεγονός ότι είναι αξιολάτρευτη! Κάποιοι θα έλεγαν φίνα” σημειώνουν ολοκληρώνοντας το κείμενό τους με ευχές για τη νέα χρονιά.

Η μεγάλη επιθυμία τους να γίνουν γονείς τους έβαλε εδώ και πολλά χρόνια στη διαδικασία προσπαθειών. Το ζευγάρι έχει δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, από την εξωσωματική γονιμοποίηση και το βελονισμό μέχρι τα συμπληρώματα προκειμένου να συλλάβει. Το περιβάλλον τους αναφέρει ότι ήταν ένας αγώνας με πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά η χολιγουντιανή σταρ ήθελε όσο τίποτα να γίνει μαμά.


“Ξέρουν πώς μοιάζει όλο αυτό και είτε μέσω μιας φυσιολογικής εγκυμοσύνης, είτε μέσω υιοθεσίας ή με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας θα προσπαθήσουν να γίνουν γονείς. Δεν θα τα παρατήσουν! Η Cameron καθημερινά ακούει ιστορίες από φίλες της που έχουν αίσιο τέλος. Το ίδιο πιστεύει ότι θα γίνει και στη δική της περίπτωση” ανέφερε πηγή στο US Weekly.

“O Benji δεν έχει περάσει ό,τι πέρασε η Cameron ψυχολογικά, αλλά πάντα της λέει ότι όλο αυτό το περνάνε μαζί και ότι θα είναι δίπλα της και θα κάνει τα πάντα για εκείνη” λέει η ίδια πηγή στο περιοδικό.

Ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού άργησε να έρθει αλλά η Cameron Diaz και ο Benji Madden είναι πλέον τρισευτυχισμένοι.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής του γκρουπ Good Charlotte είναι παντρεμένοι από τον Ιανουάριο του 2015. Ο γάμος τους έγινε επίσης υπό άκρα μυστικότητα με καλεσμένους μόνο 100 άτομα από το στενό τους περιβάλλον. Γνωρίστηκαν μέσω της φίλης της Cameron Diaz, Nicole Richie που είναι παντρεμένη με τον δίδυμο αδερφό του Benji, Joel Madden. 8 μήνες μετά τη γνωριμία τους άρχισαν να βγαίνουν και έγιναν ζευγάρι.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ