2020-01-05 19:51:45
Φωτογραφία για ΓΑΔΑ: Δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα DNA από την κατάληψη στο Κουκάκι
Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει δημοσιεύματα στον Τύπο περί αποτελεσμάτων γενετικού υλικού από την κατάληψη στην οδό Ματρόζου 45 στο Κουκάκι εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. «Δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γενετικού υλικού (DNA), ούτε άλλων εργαστηριακών ελέγχων από τα ευρήματα της κατάληψης. Κατά συνέπεια τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Υπάρχουν αποτελέσματα ελάχιστων δακτυλικών αποτυπωμάτων κυρίως σε τοίχους και πόρτες ενός ολόκληρου διώροφου κτηρίου! Από αυτά ταυτοποιούνται 4 άτομα εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός. Για να γίνει εμφανής η προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ίχνους, αξίζει να σημειωθεί ότι σε φορητό υπολογιστή βρέθηκε ένα μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και κανένα στο πληκτρολόγιο. Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες», προστίθεται.

Ορμώμενος από αυτά τα δημοσιεύματα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης δήλωσε πως «τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών ερευνών στην κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι εκθέτουν πλήρως και ανεπανόρθωτα τον κ. Χρυσοχοΐδη, αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Και την ίδια στιγμή, εκθέτουν και την πλειονότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που έσπευσαν να υιοθετήσουν τους ισχυρισμούς του συγκεκριμένου Υπουργού, αγνοώντας επιδεικτικά όλες τις μαρτυρίες των θυμάτων της αστυνομικής επίθεσης και των περίοικων».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ