2020-01-10 05:19:35
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Φορτίστε τα Κινητά σας με Έναν Πανέξυπνο Τρόπο!

Δείτε πώς να φτιάξετε πανεύκολα ένα ειδικό συρτάρι για να φορτίζετε τα κινητά και τις επαναφορτιζόμενες συσκευές σας κρυμμένες και χωρίς να έχετε καλώδια σε όλο το σπίτι.

Τι θα χρειαστείτε

Ένα ξύλινο κουτί ή τραπεζάκι

Μπογιά

Τρυπάνι



Διαλέξτε το κουτί ή το τραπεζάκι, ανάλογα με το πόσες είναι οι συσκευές που θέλετε να φορτίζετε. Αν έχετε μόνο δύο κινητά, θα χρειαστείτε ένα μικρό. Αν έχετε 4 κινητά και δύο τάμπλετ τότε θα χρειαστείτε κάτι μεγαλύτερο. Μπορείτε στη συνέχεια να βάψετε το κουτί ή το τραπέζι σας σε ό,τι απόχρωση θέλετε. Αν σας αρέσει το ξύλο, τότε μπορείτε να το κρατήσετε ως έχει και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.



Τρυπήστε το πίσω μέρος του συρταριού με το τρυπάνι ώστε να ανοίξουν τρύπες στο μέγεθος των καλωδίων σας. Καθαρίστε καλά τα υπολείμματα από τις τρύπες και περάστε τα καλώδια των φορτιστών. Μπορείτε αν θέλετε να δέσετε τα καλώδια με ένα ειδικό πλαστικό (λέγονται cable ties) με μια όμορφη ταινία ώστε να μην κρέμονται πολλά καλώδια ξεχωριστά.

Μπορείτε να διακοσμήσετε το κουτί σας όπως θέλετε ή να το αφήσετε απλό. Βάλτε τα κινητά σας για φόρτιση εύκολα χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε κάθε φορά που είναι οι φορτιστές. Εναλλακτικά, το συρτάρι μπορεί να χρησιμεύσει και σαν αποθηκευτικός χώρος των συσκευών σας.





πηγή

Let's block ads! (Why?)

Φορτίστε τα Κινητά σας με Έναν Πανέξυπνο Τρόπο! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ