2020-01-17 19:00:06
Φωτογραφία για Το αναγνωριστικό προσώπου βελτιώνεται με το iPhone 12 και θα αφαιρεθεί η θύρα Lightning με το iPhone 13;
Το Face ID έκανε το ντεμπούτο του με το iPhone X και δεν άλλαξε πολύ από τη διαθεσιμότητά του το 2017. Η Apple κατάφερε να βελτιώσει την απόδοση χάρη στο iOS 13.Τώρα Θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα πράγματα με το iPhone 12 χάρη σε ένα σύστημα που βελτιώνεται πραγματικά σε επίπεδο συνιστωσών άμεσα. 

Οι αναλυτές της Barclays Bank αναφέρουν ότι το σύστημα TrueDepth της Apple θα ανανεωθεί με τα νέα iPhones που έχουν προγραμματιστεί για το τρέχον έτος, τα οποία θα ωφεληθούν από τον προμηθευτή Lite-On Semiconductor. Οι λεπτομέρειες είναι ελαφρές ως προς τις αλλαγές που θα βιώσει ο χρήστης, αλλά είναι πιθανό ότι θα είναι πολύ μικρότερος ο χρόνος ανίχνευσης και η δυνατότητα χρήσης του Face ID ακόμη και σε οριζόντια λειτουργία, όπως συμβαίνει και με το iPad Pro.

Ένα άλλο στοιχείο, θα πρέπει να γίνει γνωστό το 2021. Οι αναλυτές αναφέρουν ότι η Apple θα μπορούσε να αφαιρέσει τη θύρα Lightning στο iPhone 13 και να μην περιλαμβάνει πλέον ενσύρματα ακουστικά στο κουτί. Το iPhone θα είναι εντελώς ασύρματο, είτε για φόρτιση, για ακρόαση μουσικής ή το συγχρονισμό δεδομένων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για την απόσυρση του Lightning το 2021. Αυτή η πρόβλεψη είχε ήδη γίνει και από τον Ming-Chi Kuo τον περασμένο μήνα και ο αναλυτής έχει συχνά δίκιο για την Apple.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ