2020-01-25 23:30:21
Φωτογραφία για Απίστευτη προπαγάνδα σε παιδιά Δημοτικού υπέρ “προσφύγων”
Μία απίστευτης μορφής προπαγάνδα έχει ξεκινήσει εδώ και κάμποσο καιρό, στα παιδιά του Δημοτικού. Τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο για να μορφωθούν και όχι να γίνονται φερέφωνα και υποχείρια του καθενός που θέλει να περάσει τις απόψεις του.

Κοντά στην περιοχή σας έχει δημιουργηθεί ένας καταυλισμός όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες διωγμένοι από διάφορες χώρες. Όμως κάποιοι θέλουν να τους διώξουν. Η τάξη σας, λοιπόν, αποφασίζει να ζητήσει από τον δήμαρχο να συνεχίσουν οι πρόσφυγες να φιλοξενούνται στον καταυλισμό και να τους βοηθήσει να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις συνθήκες ζωής τους. Ετοιμάστε την επιστολή που ακολουθεί, με σκοπό να πείσετε λογικά αλλά και να συγκινήσετε τον δήμαρχο.”

Στην επιστολή χρειάζεται να πείτε τις απόψεις σας και να τις αιτιολογήσετε:

πώς ζουν τώρα οι πρόσφυγες στον καταυλισμό

γιατί δεν πρέπει να τους διώξουν

γιατί είναι σωστό να τους βοηθήσουμε να φτιάξουν τη ζωή τους.


Η παραπάνω είναι γραπτή άσκηση στο βιβλίο γλώσσας της ΣΤ΄ Δημοτικού. Είναι μια άσκηση που κάνουν όλα τα Ελληνόπουλα. Και είναι σαφές ότι μόνον άσκηση προπαγάνδας εκ μέρους αυτών που έγραψαν και ενέκριναν το βιβλίο είναι και τίποτε παραπάνω.

Πληρώνουμε όλοι μας τους φόρους μας, για να μπορούν τα παιδιά μας να μάθουν γράμματα και αντί να κάνουν αυτό, τους γίνεται πλύση εγκεφάλου, από μια δράκα ανθρώπων που θεωρούν ότι έχουν καθήκον να περάσουν τις δικές τους ιδέες στα δικά μας παιδιά!

Η νέα Υπουργός Παιδείας θα πρέπει να αλλάξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτά τα βιβλία και να επαναφέρει τα σχολεία στον ρόλο τους. Που σίγουρα δεν είναι η προπαγάνδα υπέρ διαφόρων αριστερίστικων φαντασιώσεων!
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ⚠ -
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
- ⚠ -
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ