2020-01-28 10:02:06
Φωτογραφία για Ποια στήριξη από την Γαλλία; -Το ελικοπτεροφόρο «Dixmude» πραγματοποίησε ασκήσεις με το τουρκικό Ναυτικό
Tα περί ελληνογαλλικής συμμαχίας και ότι το γαλλικό ελικοπτεροφόρο «Dixmude» το οποίο συμμετέχει στην πολυεθνική διακλαδική άσκηση Ελλάδας – Γαλλίας – Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με την επωνυμία «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-2020» είναι δείγμα στήριξης του Παρισιού θα πρέπει να αναθεωρηθούν γιατί πριν μερικές ημέρες το γαλλικό σκάφος έκανε ασκήσεις με τουρκικά πλοία.

Τις φωτογραφίες των ασκήσεων τις δημοσιοποίησε το ίδιο το τουρκικό υπουργείο Άμυνας τις οποίες έσπευσε να ανεβάσει στο twitter η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα, για να μας προσγειώσει η ίδια στην πραγματικότητα.

Οι Τούρκοι με την κίνησή τους αυτή όχι μόνο διέλυσαν τις ελληνικές αυταπάτες αλλά «ξεμπρόστιασαν» και μια ακόμα υποτιθέμενη σύμμαχο η οποία όπως αποδεικνύεται παρά το γεγονός ότι έχει δεχτεί πολλαπλές επιθέσεις από την Άγκυρα συνεχίζει να συνεργάζεται μαζί της.

Αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει τον Γάλλο πρόεδρο Ε. Μακρόν στο Παρίσι και προφανώς θα λάβει τη στήριξη του... στα λόγια. Ο πρωθυπουργός προφανώς θεωρεί ότι η συμφωνία για την αγορά γαλλικών φρεγατών για τον ελληνικό Στόλο είναι κάτι που θα «δέσει» τους Γάλλους υπέρ μας αλλά δεν είναι έτσι.

Όπως και στην ζωή έτσι και σε επίπεδο κρατών μόλις κάποιος «κάνει την δουλειά του» μην τον είδατε...
toeidesauto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ