2020-01-29 08:31:21
Φωτογραφία για Σε ΥΠΕΘΑ και Μαξίμου η αποκάλυψη Κασιδόπουλου για την τοποθέτηση ''χακί'' συνδικαλιστών στο ΣΓ ΥΕΘΑ
Του Ηλία Προύφα

Χθες ο γνωστός αρχισυνδικαλιστής των Εθελοντών Μακράς Θητείας, Αριστείδης Κασιδόπουλος, έκανε μέσα από το kranosgr, μια σοβαρή αποκάλυψη σχετικά με την τοποθέτηση ''χακί'' συνδικαλιστών στο Στρατιωτικό Γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Λύνοντας τη σιωπή του ο Αριστείδης Κασιδόπουλος, έκανε λόγο για τοποθέτηση στελεχών στο ΣΓ ΥΕΘΑ, που ήταν προϊόν προσωπικών ενεργειών και όχι σύμφωνα με το νόμο (Διαβάστε ΕΔΩ).

Χθες παρόλο που στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, βρισκόταν ο Κύπριος ΥΠΑΜ, απασχόλησε την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, μετά και τις αντιδράσεις στελεχών, οι οποίοι είχαν ως πρώτο θέμα συζήτησης την τοποθέτηση των ''χακί'' συνδικαλιστών στο ΥΠΕΘΑ.

Πλέον όπως μαθαίνουμε η υπόθεση έχει φύγει από τους υπουργικούς διαδρόμους και από χθες βράδυ ''κυκλοφορεί'' στους διαδρόμους και σε γραφεία του Μεγάρου Μαξίμου.

Συγκεκριμένα υπάρχει η πληροφόρηση, ότι γνώστες της υπόθεσης είναι οι κύριοι Πέτσας, Γεραπετρίτης και Δημητριάδης, ενώ τα πάντα για το ''χακί'' συνδικαλισμό γνωρίζει και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ