2020-01-30 13:19:55
Φωτογραφία για ''Στα δίχτυα της...τσιπούρας ''έριξε'' ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος τον ΥΦΕΘΑ Αλκ. Στεφανή''
Του Ηλία Προύφα

Στα δίχτυα της...τσιπούρας ''έριξε'' ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος τον ΥΦΕΘΑ Αλκ. Στεφανή, μετά τη συζήτηση - και τη σχετική πλάκα - που διαπερνά το διαδίκτυο, σχετικά με την προκήρυξη από τις υπηρεσίες του Πενταγώνου, διαγωνισμού προμήθειας πλωτών φραγμάτων, για την αναχαίτιση μεταναστών, σε ορισμένα σημεία του Αιγαίου.

Ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, αποποιούμενος έμμεσα οποιαδήποτε εμπλοκή του επί της ουσίας, είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, που τον ρώτησε σχετικά, ότι είναι αρμοδιότητα του εθνικού συντονιστή για το προσφυγικό, Αλκιβιάδη Στεφανή ο οποίος έχει την αρμοδιότητα για την ασφάλεια των συνόρων. «Στον Έβρο τα φυσικά εμπόδια είχαν κάποια σχετικά αποτελέσματα στην ανάσχεση των ροών. Θεωρούμε ότι μπορεί να υπάρχει και ένα παρόμοιο αποτέλεσμα και με τα πλωτά αυτά μέσα. Προσπαθούμε να εξεύρουμε λύσεις για να μειωθούν οι ροές», τόνισε ο υπουργός Άμυνας. 

Στο Πεντάγωνο πάντως πολλοί αναρωτιούνται σε συζητήσεις, ποιος ακριβώς φορέας, έδωσε τις προδιαγραφές, εάν υπάρχουν παραδείγματα εφαρμογής σε άλλη χώρα και ποια τα σχετικά αποτελέσματα ανάσχεσης.

Κάποιοι θύμιζαν ότι και ο Τραμπ, μίλησε για τείχη στα Αμερικανομεξικάνικα σύνορα, ενώ άλλοι επίσης έλεγαν...για τα δίχτυα που είχαν ξεκινήσει να βάζουν κάποιοι Δήμοι στην Ελλάδα, όταν πρόπερσι ήταν οξυμένο το φαινόμενο της τσούχτρας.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ