2020-01-30 17:37:54
Φωτογραφία για Εδώ είναι τα 117 νέα Emojis που σχεδιάζονται για το iPhone το 2020
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα νέα Emojis θα είναι διαθέσιμα σε iPhone, iPad και Mac, καθώς και σε άλλες συσκευές. Η παρτίδα του 2020 αποκαλύφθηκε σήμερα και δεν θα είναι λιγότερα από 117 Emojis συνολικά. Αυτός ο αριθμός συγκεντρώνει τις παραλλαγές που μπορεί να έχει το ίδιο Emoji.  

Τα νέα Emojis περιλαμβάνουν διαφορετικές κατηγορίες, πιο ολοκληρωμένες επιλογές για το φύλο, νέα ζώα όπως μαύρη γάτα, πολική αρκούδα και κατσαρίδα, περισσότερο φαγητό και Emojis για ποτά, μέρη σώματος, μωρό, ένα μεταμφιεσμένο πρόσωπο, ένα χαμογελαστό πρόσωπο με ένα δάκρυ, η σημαία και το σύμβολο των τρανσέξουαλ, τα νίντζα ​​και πολλά άλλα. Θα υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα να έχετε ένα με Χριστούγεννα με γυναίκα αλλά όχι ένα με άνδρα.

Η Apple προσφέρει γενικά τα νέα Emojis στις σημαντικές ενημερώσεις της. Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε να βρούμε τα 117 Emojis που παρουσιάστηκαν εδώ για το δεύτερο εξάμηνο του 2020 με το iOS 14 όπου Θα είναι το ίδιο απο την πλευρά του Android με τα νέα Emojis που περιλαμβάνεται στο Android 11. Ditto για τα Windows 10, το Facebook, WhatsApp , Twitter και άλλα μέσα ενημέρωσης που προσφέρουν τα Emojis.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ