2020-02-02 20:28:38
Φωτογραφία για Η Pamela Anderson χώρισε 12 ημέρες μετά τον γάμο της!
Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως η Pamela Anderson παντρεύτηκε τον Jon Peters μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος της ηθοποιού με τον 74χρονο παραγωγό έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στο Malibu.

Μάλιστα, ο Jon Peters μίλησε στο Hollywood Reporter που αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός και δήλωσε: “Υπάρχουν όμορφα κορίτσια παντού. Έχω την επιλογή, όμως, εδώ και 35 χρόνια, δεν ήθελα καμία άλλη εκτός από την Pamela”!

Δήλωση στο περιοδικό έκανε και η ηθοποιός, η οποία εξομολογήθηκε: “Ο Jon είναι το αυθεντικό “κακό παιδί” του Χόλιγουντ -κανείς δεν συγκρίνεται μαζί του. Τον αγαπώ βαθιά σαν οικογένεια. Η ζωή του συνήθιζε να με τρομάζει, τόσο υπερβολική για ένα κορίτσι σαν εμένα. Τώρα έχω δει περισσότερα και συνειδητοποιώ… ήταν εκεί όλον τον καιρό. Ποτέ δεν με απογοήτευσε- πλέον είμαι έτοιμη και αυτός επίσης. Καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον αδιαπραγμάτευτα. Είμαι τυχερή γυναίκα. Απόδειξη πως ο Θεός έχει σχέδιο”!

Παρόλα αυτά, ο γάμος τους δεν κράτησε για πολύ, καθώς τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση του χωρισμού τους! Η Pamela Anderson και ο Jon Petetrs αποφάσισαν τραβήξουν χωριστούς δρόμους μόλις 12 ημέρες μετά τον γάμο τους.

Η ηθοποιός μίλησε στο Hollywood Reporter και δήλωσε πως δεν είναι πια με τον 74χρονο παραγωγό και πως θέλουν λίγο χρόνο χωριστά για να αξιολογήσουν και να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

το είδαμε freegossip.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ