2012-06-19 21:48:17
Φωτογραφία για Ο Μάνος παραιτήθηκε από τη ΔΡΑΣΗ και προσχωρεί στον Σαμαρά!
Έχει καταντήσει γυρολόγος της πολιτικής Την παραίτησή του από την ηγεσία της Δράσης υπέβαλε σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος έστειλε επιστολή στα μέλη και τους φίλους του κόμματος. "Λάβαμε μέρος στις εκλογές σε συνεργασία με τη Δημιουργία Ξανά και λάβαμε μαζί το 1,6% των ψήφων. Το αποτέλεσμα μας αφήνει εκτός Βουλής. Πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων μας της 6ης Μαΐου ψήφισαν τη Ν.Δ. για να αποτρέψουν την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα. Επέτυχαν το στόχο. Η Δράση είναι η παράπλευρη απώλεια" αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι θα στηρίξει την νέα κυβέρνηση Σαμαρά.

Όπως σημειώνει, "ήδη πολύ πριν από τις εκλογές είχα καταστήσει σαφές ότι καθήκον μας είναι να στηρίξουμε την μετεκλογική κυβέρνηση". "Διότι ο τόπος δεν αντέχει άλλες εκλογές. Έτσι, παρά τις όποιες διαφορές μας, θα στηρίξουμε - με τις λιγοστές μας δυνάμεις - την κυβέρνηση Σαμαρά. Όσο πιο μεταρρυθμιστική είναι η κυβέρνησή του, τόσο θερμότερη θα είναι η υποστήριξή μας" τονίζει.

"Είχα τη τιμή να ηγηθώ της Δράσης σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Στις ευρωεκλογές του 2009 και στις δύο εκλογές του 2012. Και στις τρεις με απογοητευτικές επιδόσεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα αποτελέσματα αυτά. Ζήτησα ήδη από την Κεντρική Επιτροπή της Δράσης να κινήσει τη διαδικασία για την ανάδειξη του διαδόχου μου. Θα παραμείνω βέβαια ενεργό μέλος του κόμματος" αναφέρει ο κ. Μάνος.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ