2020-02-23 20:38:05
Φωτογραφία για Ζημιές 6.000 δολαρίων για μια φωτογραφία στο Instagram!
 Τρεις νεαροί ανέβηκαν πάνω στο καπό του κινητήρα μιας Ferrari California για να βγάλουν

φωτογραφία για το Instagram, προκαλώντας ζημιά 6.000 δολλαρίων!

Πριν λίγες μέρες, στο El Paso του Τέξας, ο Richard Streep πάρκαρε τη Ferrari California που έχει στην κατοχή του, έξω από το σπίτι των γονιών του. Όπως προκύπτει από μαρτυρίες των γειτόνων, κατά τη διάρκεια της νύχτας, εμφανίστηκε μια παρέα νεαρών, οι οποίοι θέλησαν να βγάλουν φωτογραφίες με την ακριβοθώρητη Ferrari αλλά όπως φαίνεται, το παράκαναν. Το επόμενο πρωί, ο ιδιοκτήτης βρέθηκε μπροστά στη δυσάρεστη έκπληξη του να βρει την αγαπημένη του Ferrari California με αρκετές πατημασιές και κάποιες διάσπαρτες γρατσουνιές στο πανάκριβο καπό του κινητήρα.

Την ίδια στιγμή, κάποιοι φίλοι του άρχισαν να του στέλνουν μηνύματα για την εμφάνιση φωτογραφιών στο Instagram με το αυτοκίνητό του, από τους λογαριασμούς των νεαρών που συμμετείχαν στην… φωτογράφηση. Φυσικά, ως όφειλε, ο Streep κάλεσε άμεσα την αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό και να αρχίσουν οι σχετικές διώξεις, μια και η ζημιά που κρίθηκε πως προκάλεσαν οι νεαροί με αυτή τους την απερισκεψία (!) φτάνει τις… 6.000 δολάρια (5.560€).

Οι γονείς του ενός εκ των νεαρών που συμμετείχαν, ζήτησαν άμεσα συγνώμη από τον ιδιοκτήτη και δήλωσαν πως θα καλύψουν μέρος της ζημιάς που υπέστη το Ιταλικό μοντέλο εξαιτίας της ανοησίας που έκανε ο γιος τους με την παρέα του.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ