2020-02-28 15:00:54
Φωτογραφία για Κουίζ για δυνατούς λύτες: Είναι ή όχι σε επανάληψη τα σίριαλ του ΜΕGA;
Οι επαναλήψεις των γνωστών και αγαπημένων σίριαλ του MEGA, “Το ρετιρέ”, “Σαββατογεννημένες”, “Στο παρά πέντε”, “Πενήντα πενήντα” κ.λπ., δεν είναι επαναλήψεις, αλλά νέα προβολή από την αρχή! Στη Συγγρού θέλουν να πείσουν πρωτίστως τους τηλεοπτικούς συντάκτες και μέσω αυτών τους τηλεθεατές, ότι πρώτη φορά βλέπουμε αυτά τα σίριαλ! Τι δεν καταλαβαίνετε; 

Τα σίριαλ λέμε δεν είναι επανάληψη! Και ο Μπούτος στη συνέντευξη που έδωσε πριν από δέκα ημέρες στο “ΘΕΜΑ” δεν ήξερε τι έλεγε όταν υποστήριζε ότι το πρόγραμμα μέχρι τέλος της σεζόν θα πάει με επαναλήψεις και από του χρόνου θα φτιάξουν καινούργιες σειρές! Απόδειξη ότι τα στελέχη της Συγγρού τα τελευταία 24ωρα ισχυρίζονται ότι οι σειρές είναι κανονική μετάδοση και δεν πρέπει στα προγράμματα του MEGA που φιλοξενούνται στα περιοδικά και στις εφημερίδες, να συνοδεύονται (δίπλα από τον τίτλο) από το σύμβολο “Ε” (που σημαίνει επανάληψη).


Με λίγη καλή διάθεση ,λοιπόν, οι τηλεοπτικοί συντάκτες μπορούν να αφαιρέσουν από τα προγράμματα το “Ε” και να προσποιηθούν ότι αυτά που βλέπουμε (όσοι τα βλέπουν τέλος πάντων) είναι νέα σίριαλ που μεταδίδονται πρώτη φορά,αφού η ταινιοθήκη εξαγοράστηκε από νέα εταιρεία, σου λέει είναι πρώτη φορά!

Του χρόνου που θα έχει παλιώσει λίγο η εταιρεία μπορούν να βάζουν το “Ε”! Πάντως φέτος το “Παρά πέντε” δεν είναι επανάληψη! Είναι κανονική μετάδοση. Το ίδιο και “Η νταντά”, “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”, η “Βέρα στο δεξί”, το “Είμαστε στον αέρα”… Να δείτε που από αυτό το τελευταίο θα το έπαθαν!

Τέλος πάντων μην τα πολυλογούμε… Οι δημόσιες σχέσεις του νέου MEGA λένε στους τηλεοπτικούς συντάκτες που είναι επιφορτισμένοι με το πρόγραμμα των καναλιών να αφαιρέσουν το “Ε”… Κι αυτοί δεν καταλαβαίνουν! Επειδή έχουν ξαναδεί τα σίριαλ, νομίζουν ότι είναι επανάληψη! Μιλάμε έχουν… μαύρα μεσάνυχτα!

ΑΠΟ: Enimerosi24.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ