2020-03-05 20:35:28
Φωτογραφία για Μπόρις Τζόνσον: Η αρραβωνιαστικιά του-«βασίλισσα Κάρι» διορίζει υπουργούς
Είναι η γυναίκα για χάρη της οποίας ο ζωηρός Μπόρις Τζόνσον έβαλε τίτλους τέλους στον

δεύτερο γάμο του με την επί 25 χρόνια σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Μαρίνα Γουίλερ.

Η 31χρονη ξανθιά Κάρι Σίμοντς ήρθε στην ζωή του άτακτου Βρετανού πρωθυπουργού το 2018 και, όπως φαίνεται, αντίθετα με τις κατά καιρούς επιπόλαιες απιστίες του, αν και παντρεμένος με την Μαρίνα Γουίλερ, η Κάρι, όχι μόνο θα γίνει σύντομα η τρίτη σύζυγος του «Μπότζο», αλλά θα φέρει στον κόσμο και τον καρπό του έρωτά τους.

Το περασμένο Σάββατο το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε επίσημα και το καλοκαίρι περιμένει το πρώτο του παιδί. Μια είδηση που εξαγρίωσε τα τέσσερα ενήλικα παιδιά του Βρετανού πρωθυπουργού από τον δεύτερο γάμο του με την 55χρονη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ. Αλλά και η Μαρίνα είναι «συντετριμμένη» με την είδηση, όπως αποκάλυψαν πηγές από το περιβάλλον της στον βρετανικό Τύπο, μετά από μια δύσκολη χρονιά, που είχε να παλέψει με το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.


«Όποιος δεν ανήκει στον στενό κύκλο των φίλων της Κάρι δεν μπορεί να πάει μακριά»

Η Κάρι Σίμοντς, πρώην επικεφαλής Επικοινωνίας των Τόρις, συνάντησε για πρώτη φορά τον 55χρονο ευτραφή Μπόρις Τζόνσον το 2012, όταν αποσπάστηκε από το Κόμμα των Συντηρητικών για να εργαστεί στην προεκλογική του καμπάνια για τον δήμο του Λονδίνου. Οκτώ χρόνια αργότερα, η Σίμοντς φαίνεται πως έγινε η «βασίλισσα στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ», αν και ακόμα δεν έχει παντρευτεί τον Τζόνσον, αφού το ζευγάρι περιμένει να εκδοθεί το διαζύγιο του Βρετανού πρωθυπουργού από την δεύτερη σύζυγό του.

Όμως, αν και ανύμφευτη, η Πρώτη Κυρία της Βρετανίας, δεν διστάζει να κινεί τα νήματα σε ό,τι αφορά τους διορισμούς των υπουργών του συντρόφου της. Ανώνυμες πηγές κοντά στο πρωθυπουργικό ζεύγος μίλησαν στο βρετανικό περιοδικό Tatler και αποκάλυψαν ότι «η Κάρι είναι η βασίλισσα της Ντάουνινγκ Στριτ, που παίρνει τις αποφάσεις όταν πρόκειται να επιλέξει προσωπικό ο Μπόρις Τζόνσον». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η επιρροή της Κάρι επάνω στον μέλλοντα σύζυγό της δεν περιορίζεται στις συμβουλές για την γκαρνταρόμπα του και το κούρεμα της ατίθασης κόμης του, αλλά επεκτείνεται και στην επιλογή υπουργών.

«Είναι σημαντικό το ποιον αυτή εμπιστεύεται και ποιος έχει την προσοχή της. Αν είσαι μέλος του υπουργικού συμβουλίου και θέλεις να "επιζήσεις" θα κάνεις καλά να αρχίσεις να τα πηγαίνεις καλά μαζί της», δήλωσε πηγή στο βρετανικό περιοδικό.

Είναι η Κάρι Σίμοντς που αποφάσισε για την υπουργοποίηση των Σατζίντ Νταβίντ, πρώην υπουργός Οικονομικών, ο οποίος παραιτήθηκε κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό, του νυν υπουργού Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ και του Ζακ Γκόλντσμιθ, ο οποίος ανήκει στον στενό κύκλο των φίλων της Κάρι Σίμοντς, που φέρουν την επωνυμία FOC's (Οι φίλοι της Κάρι)). Η Σίμοντς στις τελευταίες εκλογές στήριξε τον Γκόλντσμιθ και βοήθησε στην προεκλογική του καμπάνια στο Ρίτσμοντ. Όταν αυτός δεν εξελέγη η σύντροφος του Βρετανού πρωθυπουργού μεσολάβησε, ώστε ο φίλος της να πάρει μια θέση στη Βουλή των Λόρδων.

«Μπορεί ο Ντόμινικ Κάμινγκς να είναι ο υπ' αριθμόν ένα σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον, αλλά οι προνοητικοί στη Ντάουνινγκ Στριτ γνωρίζουν πως η βασίλισσα Κάρι λαμβάνει τις αποφάσεις για το προσωπικό. Οποιοσδήποτε τα βάζει με την βασίλισσα δεν θα πάει πολύ μακριά», αποκάλυψε πηγή στο Tatler.

Μπόρις Τζόνσον: Δύο διαζύγια, πέντε παιδιά και πολλές απιστίες

Ο Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε την Μαρίνα Γουίλερ το 1993 και απέκτησε μαζί της τέσσερα παιδιά, την 26χρονη Λάρα Λέτις, τον 24χρονο Μίλο Άρθρουρ, την 22χρονη Κάσια Πίτσες και τον 20χρονο Θίοντορ Απόλλο. Ο Τζόνσον έχει ακόμα μια 11χρονη κόρη, την Στέφανι Μακιντάιρ από την εξωσυζυγική σχέση του με την σύμβουλο Τέχνης Έλεν Μακιντάιρ.

Η Μαρίνα Γουίλερ είναι η δεύτερη σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον. Ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε παντρευτεί σε πρώτο γάμο την Αλέγκρα Μόστιν Όουεν, συμφοιτήτρια του στο πανεπιστήμιο, με την οποία έμεινε παντρεμένος έξι χρόνια αλλά το ζευγάρι δεν απέκτησε παιδιά.

Κατά την διάρκεια του γάμου του με την Μαρίνα Γουίλερ ο Τζόνσον είχε συνάψει αρκετές εξωσυζυγικές σχέσεις. Επί τέσσερα χρόνια έβγαινε με την Πετρονέλα Γουάιατ, συγγραφέα, η οποία αρθρογραφούσε στο περιοδικό The Spectator, όταν εκείνος ήταν εκδότης. Η ίδια, μετά το τέλος της σχέσης τους αποκάλυψε πως έκανε έκτρωση και

είχε, επίσης, μια αποβολή.

Η Μαρίνα Γουίλερ έμαθε για την απιστία του συζύγου της και τον έδιωξε από το σπίτι τους για να τον δεχθεί πίσω λίγο αργότερα. Το 2005 ήρθε στο φως η εξωσυζυγική σχέση του Τζόνσον με την Άννα Φαζακέρλεϊ, δημοσιογράφο στους Times. Την περίοδο εκείνη ο Μπόρις Τζόνσον ήταν σκιώδης υπουργός Παιδείας. Το 2009 ο Μπόρις Τζόνσον συνάντησε την σύμβουλο Τέχνης Έλεν Μακιντάιρ με την οποία απέκτησε μία κόρη.

Η σύζυγός του έμαθε για την απιστία του και τον έδιωξε από την οικογενειακή εστία για ακόμα μία φορά. Η Μαρίνα Γουίλερ έδωσε ξανά «άφεση αμαρτιών» στον Μπόρις ενώ η ερωμένη του ξεκίνησε δικαστική διαμάχη με τον Τύπο για να μην αναφέρεται ο Τζόνσον ως ο πατέρας της κόρης της, Στέφανι. Το 2013 το Εφετείο του Λονδίνου αποφάνθηκε πως η κόρη της Μακιντάιρ είναι το ένα από τα δύο εξώγαμα παιδιά που απέκτησε ο Βρετανός πρωθυπουργός κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου με την δεύτερη σύζυγό του.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ