2020-03-08 18:41:03
Φωτογραφία για To «Big Brother» θα κρίνει την τύχη του «Power of love»
Μεγάλο το στοίχημα που μπαίνει στον ΣΚΑΪ από την επόμενη Κυριακή. Θα καταφέρει ο νέος «Μεγάλος Αδελφός» να κόψει πόντους τηλεθέασης από «Master Chef» και «Άγριες Μέλισσες»; Θα το μάθουμε σύντομα. 

 

Δόθηκε πολύ μεγάλη έμφαση στην επιλογή των παικτών και μαθαίνω πως σε κάποιες περιπτώσεις θα έχουμε να κάνουμε με εκρηκτικούς χαρατήρες.

Τα «μεγάλα κεφάλια» στον ΣΚΑΪ περιμένουν να δουν πως θα πάει η επιστροφή του «Μεγάλου Αδελφού» και μετά να προχωρήσουν στο κλείσιμο του προγράμματος για την νέα σεζόν. Μόνος σίγουρος στη μυθοπλασία είναι αυτή τη στιγμή ο-“τρύπιος” σε τηλεθέαση πάντα-Ανδρέας Γεωργίου.

Δεν έχει εγκριθεί κάποια άλλη σειρά. Αν το «BB» πάει καλά τότε θα επιστρέψει και σε παραγωγή Ατζούν και το «Power of love». Με πολλές αλλαγές καθώς μια σκέψη είναι το επεισόδιο να «σπάει» στα δύο.

Να υπάρχει δηλαδή απογευματινή προβολή και μια δεύτερη κοντά στα μεσάνυχτα όπου θα βλέπουμε τα πιο αποκαλυπτικά στιγμιότυπα.

Αυτό άλλωστε θα γίνει και με το Big Brother. Όσα θα προβάλλονται μετά τις 00.00 δεν θα έχουν σχέση με αυτά στην έναρξη του επεισοδίου στις 23.00.

nassosblog.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ