2020-03-09 15:20:43
Φωτογραφία για Μίρκα Παπακωνσταντίνου για YFSF: ''Πρόκειται για μια πολύ καλή παραγωγή, το παρακολουθούσα''
Τι σας έκανε να αποδεχτείτε την πρόταση για το YFSF;  

Παίζουν ρόλο και οι συγκυρίες. Κατ' αρχάς δεν είχα κάποια άλλη δουλειά να με απασχολεί. Επί πλέον συμπαθώ πολύ τη Μαρία Μπεκατώρου. Πρόκειται για μια πολύ καλή παραγωγή. Είναι ένα σόου που το παρακολουθούσα, σου ανεβάζει τη διάθεση. Δεν φεύγει κανένας και δεν παίζεται η καριέρα κανενός. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συμμετέχω σε κάτι που η κριτική μου θα καθόριζε την πορεία του άλλου.  

Τώρα που το ζείτε από μέσα;  

Είναι πάρα πολύ γοητευτικό. Το να βρίσκεσαι μέσα σε αυτό είναι χαρά. 

Η συνεργασία με τους κριτές;  

Με τον Δημήτρη έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε περάσει πολύ ωραία. Τον Γιώργο δεν τον ήξερα, αλλά είναι μια χαρά. Τον Αλέξη επίσης τον ήξερα λίγο από παλιά. Τον συμπαθώ γιατί είναι άτομο με ήθος, με γνώσεις. Κανένας από τους τρεις δεν είναι τυχαίος, προέρχονται από διαφορετικούς δρόμους. Είναι μια περίοδος που βλέπουμε την τηλεόραση να ανακάμπτει. Τι ωραίο που είναι αυτό! Και που άνοιξε και το Mega. Αν πληρωθούν και οι επαναλήψεις καλά θα είναι, όχι τόσο οι δικές μου, γιατί δεν είναι πολλές, των συναδέλφων μου, όμως...  


Έχετε παρακολουθήσει κάποια από τις σειρές που έχουν βγει φέτος;  

Ναι και τις «Άγριες μέλισσες» και το «Κόκκινο Ποτάμι» και τις κωμωδίες που έχουν βγει. Μου άρεσε πάρα πολύ το «Κρατάς μυστικό» και όχι μόνο λόγω του Μελέτη. Είναι πολύ ωραίο που βλέπουμε να μπαίνουν άνθρωποι του θεάτρου που δεν ήξερε το ευρύτερο κοινό και τους ανακαλύπτει τώρα. Χαίρεται η ψυχή σου να βλέπεις ηθοποιούς όπως είναι η Μαρία Κίτσου.

Αυτά δήλωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ,ηθοποιός και κριτής στο YFSF, μιλώντας στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ