2020-03-13 15:22:41
Φωτογραφία για Τζέραρντ Μπάτλερ: Φώναξε «This is Sparta» και άναψε τον βωμό στην Σπάρτη (video)
Ο Τζέραρντ Μπάτλερ άναψε το βωμό στην Σπάρτη με την Ολυμπιακή Φλόγα έχοντας πάρα πολύ κόσμο να τον παρακολουθεί και φώναξε την ατάκα «This is Sparta».

Ο διάσημος ηθοποιός, Τζέραρντ Μπάτλερ, που υποδύθηκε τον Λεωνίδα στην ταινία «300» ήταν αυτός που άναψε το βωμό στην Σπάρτη με την Ολυμπιακή Φλόγα και την ώρα που το έκανε φώναξε την πασίγνωστη ατάκα: «This is Sparta».

Ο κόσμος που έδωσε το παρών στην Σπάρτη, λόγω του Μπάτλερ, ήταν πάρα πολύς παρότι η Κυβέρνηση έχει ανακοινώσει έκτακτα μέτρα λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πήρε την επιβεβλημένη απόφαση να ματαιώσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«H EOE διακόπτει την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για την προάσπιση της δημόσιας υγείας!

H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά από την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση πλήθους στην Τελετή του Ολυμπιακού φωτός στη Σπάρτη και παρά τις επανηλλειμένες συστάσεις προς το κοινό να μην συγκεντρώνεται στις Τελετές, στις πόλεις διέλευσης της Φλόγας πήρε τη δύσκολη αλλά επιβεβλημένη απόφαση να ματαιώσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους.


Η απόφαση λήφθηκε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με βαθιά αίσθηση ευθύνης, καθώς η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και αυτές τις δύσκολες ώρες επιβάλλεται η λογική στάση από όλες τις πλευρές.

Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020» θα γίνει κανονικά την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χωρίς την παρουσία κοινού».
toeidesauto
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ