2020-03-24 19:52:57
Φωτογραφία για iOS 13.4 και iPadOS 13.4 Χαρακτηριστικά: Τι νέο υπάρχει
Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS 13.4 και το iPadOS 13.4 στο κοινό. Η πιο πρόσφατη απελευθέρωση του λειτουργικού συστήματος έρχεται με μια σειρά σημαντικών νέων λειτουργιών, που ενισχύει τις υπάρχουσες και επίσης διορθώνει ορισμένα σφάλματα που βρίσκονται σε αυτό. Εδώ είναι όλα τα νέα στο iOS 13.4 και τα οποία πρέπει να γνωρίζετε. 

Το iOS 13.4 είναι πιθανώς η τελευταία σημαντική έκδοση του iOS 13, καθώς η Apple θα επικεντρωθεί τώρα στην ανάπτυξη του iOS 14 , που θα ανακοινωθεί στο WWDC 2020 τον Ιούνιο. Έτσι, με τους χρήστες των iPhone και iPad που χρησιμοποιούν iOS 13.4 για τους επόμενους μήνες, είναι σημαντικό η Apple να διορθώνει όλες τις ενοχλήσεις και τα σφάλματα που εξακολουθούν να παραμένουν στο λειτουργικό σύστημα.

Παρακάτω παρουσιάζονται όλες οι αλλαγές στα iOS 13.4 και iPadOS 13.4: Τι νέο υπάρχει;

iCloud Κοινή χρήση φακέλων

Η Apple καταλήγει τελικά στην προσθήκη υποστήριξης για την κοινή χρήση φακέλων iCloud στο iOS 13
. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αναγγέλθηκε αρχικά ως τμήμα του iOS 13 και ήταν μέρος μιας από τις αρχικές κατασκευές beta, αλλά λόγω των διαφόρων ζητημάτων, η Apple έπρεπε να τραβήξει προσωρινά πίσω το χαρακτηριστικό . Με το iOS 13.4 beta, η Apple πρόσθεσε τελικά τη δυνατότητα κοινής χρήσης φακέλων χρησιμοποιώντας το iCloud Drive από την εφαρμογή Αρχεία.

"Hey Siri" όταν η συσκευή βρίσκεται με μέτωπο προς τα κάτω

Η Apple έχει εισαγάγει τώρα μια επιλογή για να ακούει πάντα με "Hey Siri" ακόμη και όταν το iPhone σας ειναι με την οθόνη  μπροστά σε ένα τραπέζι ή καλύπτεται.

Νέο απενεργοποιημένο εικονίδιο VPN

Υπάρχει ενα νέο animation συστήματος στο iOS 13.4 κάθε φορά που απενεργοποιείτε μια ενεργή σύνδεση VPN.

Παγκόσμια υποστήριξη αγοράς

Με τα iOS 13.4, iPadOS 13.4, watchOS 6.2 και tvOS 13.4, η Apple παρουσίασε την υποστήριξη Universal Purchase . Αυτό θα σήμαινε ότι οι προγραμματιστές θα είναι σε θέση να προσφέρουν μια ενιαία δέσμη όλων των εφαρμογών τους ανεξάρτητα από την πλατφόρμα.

Νέα αυτοκόλλητα Memoji

Το iOS 13.4 εισάγει εννέα νέα αυτοκόλλητα Memoji όπως ρολό ματιών, σοκαρισμένο πρόσωπο, ματαιωμένο βλέμμα και πολλά άλλα.

Νέα συντόμευση "Shazam"

Υπάρχει μια νέα ενέργεια συντόμευσης "Shazam It" στην εφαρμογή Συντομεύσεις για γρήγορη αναγνώριση της κοντινής μουσικής.

Νέα οθόνη εκκίνησης στο CarPlay Μοιραστείτε το ETA

Την πρώτη φορά που μοιράζεστε την ΕΤΑ σας με κάποιον στο CarPlay, θα έχετε μια νέα οθόνη εκκίνησης.

Επαναφορά του κλειδιού υλικού iPad

Υπάρχει μια νέα επιλογή στο iPadOS 13.4 που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα κλειδιά υλικού ενός φυσικού πληκτρολογίου που είναι συνδεδεμένο σε ένα iPad.

Υποστήριξη δρομέα και Trackpad

Το iPadOS 13.4 προσθέτει βελτιωμένη υποστήριξη δρομέας και trackpad στα iPad. Το καλό είναι ότι δεν περιορίζεστε στο δικό Magic Keybooard της Apple με το trackpad. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και τρίτα ποντίκια και trackpad με το iPad σας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης ασύρματα ποντίκια Bluetooth.

Νέες συντομεύσεις πληκτρολογίου

Στο iPad, υπάρχουν νέες συντομεύσεις πληκτρολογίου ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Φωτογραφίες που σας επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα μεταξύ των καρτελών, να κάνετε αναζήτηση στις φωτογραφίες σας, να διαγράφετε ή να αντιγράφετε φωτογραφίες και πολλά άλλα.

Ανοίξτε την καρτέλα στο φόντο

Υπάρχει πλέον η δυνατότητα να ανοίξετε τις συνδέσεις στο παρασκήνιο στο Safari στο iPadOS.

Ενημερωμένη εφαρμογή TV με κοκκώδεις ρυθμίσεις για χρήση δεδομένων

Η εφαρμογή τηλεόρασης στο iOS 13.3 έχει ενημερωθεί για να παρέχει πρόσθετες ρυθμίσεις κατά τη χρήση δεδομένων. Κάποιος μπορεί τώρα να αποφασίσει μεταξύ της λειτουργίας "Υψηλής ποιότητας" και "Εξοικονόμηση δεδομένων" κατά τη ροή περιεχομένου στο Cellular. Για τις λήψεις Wi-Fi, υπάρχει η επιλογή "Υψηλής ποιότητας" και "Γρήγορη λήψη". Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα ενεργοποίησης / απενεργοποίησης της ροής περιεχομένου μέσω κινητών δικτύων.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ