2020-03-25 20:03:03
Φωτογραφία για Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία στίχων για το YouTube Music σε iOS
Οι χρήστες της Μουσικής στο YouTube θα έχουν τελικά την ευκαιρία να τραγουδήσουν χάρη στη νέα δυνατότητα των στίχων. Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία των στίχων για το YouTube Music σε iOS και Android. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε στον browser σας ή σε μια εφαρμογή τρίτου για στίχους.  

Η χρήση της γραμματοσειράς στο YouTube Music είναι αρκετά εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί (i) που εμφανίζεται κάτω από το βίντεο. Ωστόσο, για να ακολουθήσετε τους στίχους πρέπει να μετακινηθείτε προς τα κάτω χειροκίνητα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η λειτουργία των στίχων είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή για κινητά και όχι στο πρόγραμμα περιήγησης. Το YouTube προφανώς εργάζεται για την εισαγωγή στίχων και στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Το YouTube έχει πει στο TheVerge ότι αυτή τη στιγμή αντλεί τους στίχους από το LyricFind και η ολοκλήρωση συνεχίζεται.


Όπως αναμενόταν, όλα τα βίντεο δεν έρχονται με ενσωματωμένους στίχους. Δεδομένου ότι το χαρακτηριστικό είναι νέο, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι διαθέσιμο για περισσότερα βίντεο στο εγγύς μέλλον. Η Μουσική του YouTube διατίθεται σε δύο εκδοχές. Υπάρχει μια έκδοση που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν. Επιπλέον, θα υπάρχει ένα YouTube Music Premium, όπου κάποιος πρέπει να πληρώσει $ 9,99 / μήνα. Αυτό θα τους παρέχει πρόσβαση στην αναπαραγωγή μουσικής υπόκρουσης, τη δυνατότητα λήψης τραγουδιών και την απαλλαγή από διαφημίσεις.

Η λειτουργία των στίχων είναι διαθέσιμη τόσο για το Premium όσο και για το δωρεάν επίπεδο της μουσικής στο YouTube. Εν τω μεταξύ, οι συνδρομητές της Μουσικής του Google Play θα εγγραφούν αυτόματα και στο YouTube Music.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ