2020-03-27 20:15:23
Φωτογραφία για ''Βόμβα'' στα media - Λουκέτο και στα δύο ραδιόφωνα της 24MEDIA
Δύο ''βόμβες'' έσκασαν στα media και συγκεκριμένα στον χάρτη των ερτζιανών, καθώς ο Όμιλος 24 MEDIA κλείνει και τα δύο του ραδιόφωνα ,το Sports 103.3 και το Legend.

Όπως μεταφέρει το Enimerosi24,  αποφασίστηκε το κλείσιμο του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού,Sports24 103,3, της 24Media. Αιτία τα συσσωρευμένα χρέη από την εποχή που είχε σχέση η πλευρά Μπόμπολα και το ότι παρά τις πολλές προσπάθειες ,το ραδιόφωνο αυτό δεν κατάφερε να πλησιάσει τον Sportfm που κυριαρχεί στο χώρο. 

Κάποιοι πάντως εντός του ομίλου βλέποντας τις κινήσεις που γίνονται σχετικά με τις διαδικασίες του κλεισίματος του ραδιοφώνου, βλέπουν ότι μπορεί να υπάρχει συμφωνία του ιδιοκτήτη του σταθμού με top μιντιάρχη για να αποκτήσει εκείνος τη συχνότητα χωρίς πολλές ή και καθόλου οικονομικά βάρη. Το ποιοι από τους εργαζομένους στο ραδιόφωνο πλην τεχνικών φυσικά θα παραμείνουν στον όμιλο είναι επίσης κάτι που θα πρέπει να αποσαφηνιστεί.


Ωστόσο, λουκέτο μπαίνει και στο έτερο ραδιόφωνο του Ομίλου ,Legend 88.6.To E-tetradio μεταφέρει: ''Μόλις 4 μήνες κράτησε το ραδιοφωνικό εγχείρημα του Legend 88.6, τουλάχιστον όπως το ξέραμε μέχρι τώρα. Όλοι οι εργαζόμενοι στο νεοσύστατο ροκ ραδιοσταθμό ενημερώθηκαν πως απολύονται, με αποτέλεσμα στο εξής να μένει και αυτό το ραδιόφωνο χωρίς εκπομπές και πρόγραμμα γενικά.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά το «λουκέτο» που μπαίνει στον κοινής ιδιοκτησίας Sport24 103.3 απόψε τα μεσάνυχτα, μετά από 5 χρόνια λειτουργίας Με άλλα λόγια ο Δημήτρης Μάρης κλείνει, ξαφνικά και τα δύο του ραδιόφωνα. Δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για την 24 Media συνολικά''. 

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ