2020-04-04 09:16:55
Φωτογραφία για Mini LED στα νέα Comet Lake notebooks της MSI
H εταιρία δοκιμάζει κάτι καινούριο στη νέα σειρά των φορητών συστημάτων της που έρχονται με τους νέους επεξεργαστές της Intel.

Μερικές νέες σειρές laptop ανακοίνωσε η MSI πολλές από τις οποίες φέρουν τον νέο συνδυασμό Comet Lake της Intel και NVIDIA GeForce SUPER όσον αφορά τις κάρτες γραφικών. Κάποια από αυτά είχαν κάνει την εμφάνισή τους και στη περασμένη CES 2020 όμως μια από τις τεχνολογίες που θα δούμε στα φετινά laptops της MSI είναι τα mini LED επιτρέποντας έτσι την αυξημένη φωτεινότητα έναντι των πιο πολλών τωρινών υλοποιήσεων.

Η σειρά Creator 17, όπως πιθανόν αντιλαμβάνεστε από την ονομασία της ενσωματώνει οθόνη 17.3 ιντσών και χάρη στη mini LED τεχνολογία αναφέρει φωτεινότητα 1,000 cd/m2 στις 240 ζώνες φωτισμού υποστηρίζοντας παράλληλα το DisplayHDR 1000 πρότυπο της VESA. Στο εσωτερικό οι πιο πρόσφατοι επεξεργαστές της Intel, Comet Lake που φέρνουν στο προσκήνιο μέχρι και 8 πυρήνες με χρονισμούς έως 5.3GHz σε έναν πυρήνα. Η συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται περισσότερο σε creators, σχεδιαστές και όσους πραγματοποιούν σοβαρή δουλειά όμως θέλουν τα projects τους διαθέσιμα και στο δρόμο.


Όσον αφορά τις gaming υλοποιήσεις που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον βλέπουμε τα MSI GS66 Stealth, MSI GE66 Raider που εξοπλίζονται με τις πιο πρόσφατες υλοποιήσεις από την Intel και την NVIDIA στο κομμάτι CPU και GPU αντίστοιχα. Ο νεότερος συνδυασμός υπόσχεται αυξημένες επιδόσεις σε games και άλλα απαιτητικά workloads με κεντρικό στοιχείο τις GeForce RTX 2060/2070 και 2080 SUPER σε Max-Q υλοποιήσεις αλλά και 'κανονικές' με υψηλότερο TDP και φυσικά επιδόσεις.

Περισσότερα στοιχεία για κάθε μοντέλο θα βρείτε στους πίνακες παρακάτω, και στο επίσημο site εδώ.

 

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
NVIDIA GeForce SUPER GPUs με Intel Comet Lake
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
NVIDIA GeForce SUPER GPUs με Intel Comet Lake
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ