2020-04-15 05:53:03
Φωτογραφία για Νέα Υόρκη: Αυξήθηκε ξανά ο καθημερινός αριθμός νεκρών - 778 νέοι θάνατοι
Συνολικά, οι νεκροί έφτασαν στους 10.834 από τους 10.056 - «Δεν έχουμε βασιλιά στη χώρα,

οι πολιτείες έχουν τη δική τους ισχύ» τόνισε ο Κουόμο, απαντώντας στην επιθυμία Τραμπ να επανεκκινήσει την αμερικανική οικονομία

Σταθεροποίηση της καμπύλης, αλλά αύξηση στον καθημερινό αριθμό των νεκρών στη Νέα Υόρκη σε σύγκριση με χθες, κατέγραψε η Νέα Υόρκη το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κυβερνήτη Άντριου Κουόμο.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, 778 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω κορωνοϊού από τη Δευτέρα προς την Τρίτη σε σύγκριση με τους 671 του πρηγούμενου 24ωρου. Αυτή ήταν η πρώτη αύξηση μετά από δυο διαδοχικές ημέρες μείωσης.

Συνολικά, οι νεκροί στην αμερικανική μεγαλούπολη έφτασαν στους 10.834 από τους 10.056.

«Έχουμε δείξει ότι ελέγχουμε τον ιό, δεν μας ελέγχει εκείνος. Αυτά που θα κάνουμε σήμερα, θα καθορίσουν το αύριο της πόλης μας» σημείωσε ο Κουόμο, ο οποίος μίλησε για την πιθανή επανεκκίνηση δραστηριοτήτων, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό παραμένει εν αμφιβόλω και θα καθοριστεί από την εξέλιξη της πανδημίας.


Επιπλέον, δεν αρνήθηκε να αφήσει ξανά «μπηχτές» για τον Ντόναλντ Τραμπ, που έχει εκφράσει την επιθυμία του να επανεκκινήσει την οικονομία της χώρας. «Δεν έχουμε βασιλιά σε αυτή τη χώρα. Οι πολιτείες έχουν τη δική τους ισχύ και τα δικά τους ισχυρά πλεονεκτήματα. Παραμένουμε δυνατοί, έξυνοι, ενωμένοι και πειθαρχημένοι. Η πολιτική δεν χωρά σε αυτά τα θέματα. Εδώ έχουμε να κάνουμε για την κοινότητά μας και τις ζωές μας. Αν ο Τραμπ θέλει μάχη μαζί μου, είναι δικό του θέμα. Εγώ δεν έχω τέτοια επιθυμία» σημείωσε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ