2020-04-26 18:40:26
Φωτογραφία για Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει για ποιο λόγο αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης...
Η Eύη Φραγκάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και μίλησε για την απόφαση της να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά από δύο χρόνια συνεργασίας. 

Όταν ακούσατε για την έξαρση του κορονοϊού, στην Κίνα, φανταζόσασταν ότι θα επηρέαζε τόσο πολύ τη ζωή σας;

«Διανύουμε μια χρονική περίοδο κατά την οποία γράφεται ιστορία και, μάλιστα, η ιστορία αυτή αφορά συνολικά τον πλανήτη. Όχι, ακόμα και για εμάς τους δημοσιογράφους η έξαρση του κορονοϊού ξεπέρασε αντικειμενικά κάθε σενάριο...»

Πώς βλέπετε την κάλυψη του θέματος από τα Μέσα;

«Η κάλυψη παγκοσμίως είναι καθολική και καθηλωτική λόγω των εξελίξεων. Δεν μπορεί κανένας να μιλήσει για υπερβολική ενασχόληση με το θέμα, όταν το ίδιο το θέμα είναι σαρωτικό και μας προλαβαίνουν οι εξελίξεις.»

Ήταν εύκολο να αποδεχθείτε την πρόταση του ALPHA για την παρουσίαση του «Μένουμε ALPHA»; Με την έννοια ότι για δύο χρόνια ήσασταν σε μια ψυχαγωγική εκπομπή, όπως η «Ελένη»;


«Ούτως ή άλλως, όσες ζωντανές εκπομπές βρίσκονται στον αέρα, αυτήν την περίοδο, ασχολούνται με το θέμα του κορονοϊού, ακόμα και αν συγκαταλέγονται στις ψυχαγωγικές. Παρ’ όλ’ αυτά, η πρόταση να αναλάβω τη συμπαρουσίαση του «Μένουμε ALPHA» ήρθε ακριβώς τη στιγμή που τα 20 χρόνια μου στην ενημέρωση μού χτυπούσαν καμπανάκι και είχα ανάγκη να υπηρετήσω δημοσιογραφικά, με ακόμα πιο ενεργό τρόπο, την κατάσταση»

Πέρα από το καθαρά ενημερωτικό κομμάτι, τι στίγμα θα θέλατε να δώσετε εσείε, από την εκπομπή;

«Στόχος του «Μένουμε ALPHA» είναι να διαχειριστούμε τη νέα καθημερινότητα με όσο περισσότερο χαμόγελο μπορούμε! Δεν υπάρχει μόνο μαύρο στη ζωή μας, υπάρχει η ανάγκη να αλλάξουμε τις συνήθειές μας για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό οφείλουμε στον εαυτό μας και στην οικογένειά μας να το κάνουμε με δύναμη, γνώση, ασφάλεια και, κυρίως» αισιοδοξία.»

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ