2020-04-29 09:02:57
Φωτογραφία για Το Facebook αφαιρεί posts με διαδηλώσεις κατά της καραντίνας
Στις ΗΠΑ οι διαδηλώσεις κατά των μέτρων της καραντίνας και υπέρ του “ανοίγματος” της οικονομίας λαμβάνουν χώρα σε διαφορετικές πολιτείες. Τώρα όμως, σύμφωνα με τον Donie O’Sullican του CNN, το Facebook παίρνει θέση και αφαιρεί posts που προωθούν αυτές τις διαδηλώσεις. Για να το κάνει αυτό, συμβουλεύεται τους κυβερνήτες κάθε πολιτείας για το αν αυτές οι διαδηλώσεις παραβιάζουν τους νόμους περί κοινωνικής απόστασης.

Donie O'Sullivan

✔@donie

Facebook says it has removed promotion of anti-quarantine events in California, New Jersey, and Nebraska after consultation with state governments

35,3 χιλ.

4:01 μ.μ. - 20 Απρ 2020

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

67,7 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Center, το 66% των Αμερικανών υποστηρίζουν τα μέτρα και ανησυχούν πως οι πολιτείες θα άρουν τα μέτρα καραντίνας πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε με απρόβλεπτες συνέπειες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του διχασμού που βρίσκονται οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή είναι η φωτογραφία εξωφύλλου, όπου υποστηρικτές του Trump διαμαρτύρονται κατά τις καραντίνας, βρίσκοντας απέναντί τους γιατρούς και νοσηλευτές σε αντι-διαδήλωση.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε ρυθμούς επιστροφής!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε ρυθμούς επιστροφής!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ