2020-05-24 09:20:05
Φωτογραφία για Χαμόγελα στο Mega...
Μεγάλες ταχύτητες στο κοντέρ της τηλεθέασης ανέβασε η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τους καλεσμένους της το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA. Μια  ξεχωριστή εκπομπή, που πλέον έγινε σταθερή και αγαπημένη συνήθεια για τους τηλεθεατές με μοναδικές ερμηνείες και όμορφες στιγμές.

Τα στοιχεία οδηγούν στην κορυφή την εκπομπή του MEGA με την τηλεθέαση να υπερβαίνει στα δυναμικά κοινά σε συνολικό ποσοστό το 15,5% και φτάνοντας σε μερίδιο μέχρι και 21%. Η εκπομπή «Στο Σπίτι με τη Νατάσα» κυριάρχησε στον ανταγωνισμό και στα επιμέρους κοινά 18-34 ξεχώρισε με ποσοστό τηλεθέασης 19% . Οι νέοι έδειξαν την πιο θερμή ανταπόκριση στο πρόγραμμα με τα ανά λεπτό μερίδια τηλεθέασης να αγγίζουν το 52% στους Άνδρες 18-24 , το 44% στις Γυναίκες 18-24, το 34,5% στις Γυναίκες 25-34 και το 29,6% στους Άνδρες 25-34.

Τα ντουέτα της Νατάσας με την κορυφαία Πίτσα Παπαδοπούλου, η εμφάνιση στο πλάι της του Πέτρου Ιακωβίδη, η πρώτη αποκλειστική παρουσίαση του νέου τους τραγουδιού «Παραδόθηκα σε σένα», καθώς και οι απολαυστικές κουβέντες με τον Παντελή Καναράκη , απογείωσαν το κέφι κι αυτό αποτυπώνεται βέβαια και στη μαζική συμμετοχή των τηλεθεατών μέσω μηνυμάτων στα social media
. To hashtag #SpitimetiNatasa ήταν πρώτο στα trends της βραδιάς ενώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα του MEGA ήταν σε ακόμα δύο θέσεις στις κυρίαρχες τάσεις της ημέρας.

Το MEGA ήταν πρώτο χθες στο σύνολο της prime time ζώνης  με τις αγαπημένες σειρές «Είσαι το ταίρι μου» και «50-50». Από τις 21:00 μέχρι και τις 24:00 το ποσοστό τηλεθέασης 13,8%, που καταγράφηκε στα δυναμικά κοινά οδήγησε στην κορυφή τη ζώνη ψυχαγωγίας του MEGA με διαφορά 2,5 μονάδες από τον επόμενο τηλεοπτικό σταθμό. Οι αγαπημένες σειρές του MEGA έγραψαν πρωτιές με το «Είσαι το ταίρι μου» στο 16,2% στο σύνολο στα δυναμικά κοινά και το «50-50» στο 13,1% να προηγούνται κατά 2 μονάδες από τα επόμενα προγράμματα του ανταγωνισμού. Η προτίμηση και του τηλεοπτικού κοινού ανέδειξε και πάλι χτες το MEGA στο αγαπημένο του κανάλι.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ