2012-06-21 20:14:03
Φωτογραφία για Αργολίδα: Ψαρευτική εκδρομή φιλανθρωπικού χαρακτήρα!
Τα ΩΚΕΑΝΟΣ FISHING CLUB , ΤΗΝΙΑΚΟΣ FISHING CLUB και το SPORT FISHING CLUB σας προσκαλούν στην ψαρευτική εκδρομή που διοργανώνουν το Σάββατο 7/7/2012 στην παραλία Κάντια του νομού Αργολίδας! Σας περιμένουμε όλους με την παρέα - οικογένεια σας να ψαρέψουμε και να διασκεδάσουμε σε μια ψαρευτική συνάντηση που ΔΕΝ έχει αγωνιστικό χαρακτήρα !

Θερμή παράκληση στους συμμετέχοντες η χρήση όσο το δυνατό λιγότερων καλαμιών για να μην αποξενωθούμε και χαθεί ο παρεϊστικος χαρακτήρας της εκδήλωσης. Τα κάρβουνα μας θα ανάψουν στις 20:00 περίπου περιμένοντας την συμμετοχή σας σε εδέσματα και ποτά (ψησταριές, κάρβουνα και σερβίτσια προσφορά των club’s)

Ψάρεμα, μπάνιο, μεζέδες, αλλά και κοινωνική προσφορά θα συμπληρώσει την εκδήλωση μας. Για μια ακόμη φορά ψαρεύουμε για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Ας βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι ώστε αυτό το χαμόγελο να είναι πάντα φωτεινό στις δύσκολες μέρες που περνάμε! Σαν ελάχιστη προσφορά ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ οι συμμετέχοντες μπορούν να παραδώσουν τα αλιεύματα τους για αυτόν τον σκοπό. Παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα ρουχισμός και ότι άλλο νομίζει καθένας ότι μπορεί να βοηθήσει . Σας περιμένουμε όλους με κέφι για μια απόδραση από την καθημερινότητα μας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

https://www.facebook.com/events/464758430218942/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ