2020-06-20 11:16:44
Φωτογραφία για Λεφτά από cryptocurrency σε βάρος των χρηστών βγάζει ο Brave browser
Ο Brave υποτίθεται ότι είναι πιο ασφαλής από τον κλασικό Chrome και δίνει βάση στην προστασία των ιδιωτικών δεδομένων των χρηστών. Επίσης, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει cryptocurrency στους χρήστες μέσω ενός referral προγράμματος, ανάλογα με το πόσοι κατεβάζουν τον browser.

Όλα καλά λες μέχρι εδώ, για όσους το πιστεύουν, αλλά πρόσφατα έπιασαν στα πράσα τον Brave να χρησιμοποιεί το δικό του referral code στα links των ιστοσελίδων ανταλλαγής cryptocurrency.

Ο @Cryptonator1337 δημοσίευσε στο Twitter πως μόλις μπήκε στη σελίδα “binance[.]us” διαπίστωσε ότι μετά το URL της σελίδας υπήρχε ένα referral code που προφανώς δεν ήταν δικό του. Σύμφωνα με το Android Police, η Brave Software παίρνει 20% bonus για κάθε λογαριασμό που δημιουργείται με το referral code της.

Cryptonator1337@cryptonator1337

So when you are using the @brave browser and type in "binance[.]us" you end up getting redirected to "binance[.]us/en?ref=35089877" - I see what you did there mates


1,837

12:36 PM - Jun 6, 2020

Twitter Ads info and privacy

76 people are talking about this

Εγώ θα πω ότι αν οι σελίδες αυτές δεν έχουν πρόβλημα που η Brave Software χρησιμοποιεί τα προγράμματα τους με τέτοιο τρόπο, τότε όλα είναι μία χαρά. Αλλά, ήταν τελείως λάθος η τακτική του να μην ενημερώνει τους χρήστες γι’ αυτό.

Anyway, η εταιρεία θα προσθέσει ρύθμιση στον Brave browser για την απενεργοποίηση της προσθήκης του referral code. Μάλλον, θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη stable έκδοση.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ