2020-06-27 23:06:34
Φωτογραφία για Toyota έτοιμο για…πόλεμο
 Τον επόμενο ιδιοκτήτη του ψάχνει ένα Toyota Tundra που έχει αναβαθμιστεί στο απόλυτο όχημα επιβίωσης όντας προετοιμασμένο για ακραίες καταστάσεις.

Σίγουρα ο άνθρωπος που αποφάσισε να δώσει στο μεγάλο pick-up της Toyota αυτή τη μορφή θα πρέπει να ήταν σίγουρος πως η ώρα της Αποκάλυψης πλησιάζει και θα έπρεπε να είναι έτοιμος για επιβίωση στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το συγκεκριμένο Toyota Tundra αποτελεί ένα από τα αντικείμενα δημοπρασίας στις ΗΠΑ και έχει λίγο παραπάνω από 77.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Στην αρχική του μορφή ήταν εξοπλισμένο με το πακέτο Off-Road της TRD όμως στη συνέχεια απέκτησε πολλά ακόμα λειτουργικά και αισθητικά χαρακτηριστικά που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Η εξωτερική εμφάνιση δηλώνει με κάθε σαφήνεια το χαρακτήρα καθώς όλο το αυτοκίνητο έχει ντυθεί με ματ μαύρη επίστρωση σε κάθε χιλιοστό του περιλαμβάνοντας τόσο τις προεκτάσεις των θόλων, την εξάτμιση ARB Safari που έχει την απόληξη στην οροφή, τους κατασκευασμένους κατά παραγγελία ατσάλινους προφυλακτήρες, την σχάρα οροφής αλλά και το πανίσχυρο βίντσι που έχει τοποθετηθεί εμπρός.


Προκειμένου να μπορεί να περάσει και από τις πιο ανώμαλες επιφάνειες το αυτοκίνητο έχει προικιστεί με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Fox Racing, ενώ έχουν τοποθετηθεί αναβαθμισμένα ψαλίδια για μεγαλύτερη διαδρομή, έχουν ενισχυθεί όλοι οι σύνδεσμοι της ανάρτησης και έχει τοποθετηθεί πιο προηγμένο πίσω διαφορικό. Τέλος το αυτοκίνητο παρά σε τροχούς 20 ιντσών με καθαρόαιμα εκτός δρόμου ελαστικά της Toyo. Από εκεί και πέρα στο εσωτερικό έχει γίνει μικροφωνική εγκατάσταση και έχει τοποθετηθεί διπλό σύστημα πυρόσβεσης καθώς και ειδικό πάνελ με όλους τους διακόπτες για τον έλεγχο των συστημάτων του αυτοκινήτου.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ