2020-07-07 00:38:26
Φωτογραφία για H Μπιγιονσέ παριστάνει την Αφροαμερικανίδα αλλά δεν είναι
Ο Μίλερ δείχνει να ασπάζεται ακραίες θεωρίες συνωμοσίας που συνδέουν σελέμπριτι με... τον Σόρος, τους Σατανιστές και τους Ιλουμινάτι

Στόχος ανελέητης καζούρας έχει γίνει στα social media τις τελευταίες ώρες ένας υποψήφιος για το Αμερικανικό κογκρέσο, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να μοιραστεί με τους follower του στο Twitter το περασμένο Σάββατο μια θεωρία συνωμοσίας για ένα από τα πιο λαμπερά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, τη Μπιγιονσέ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κ.Γ. Μίλερ, που στις εκλογές του Νοέμβρη φιλοδοξεί να εκλεγεί στο Κογκρέσο ως εκπρόσωπος της 18ης εκλογικής περιφέρειας της Φλόριντα, ισχυρίστηκε ότι η ταλαντούχα τραγουδίστρια με τα 24 Grammy «δεν είναι καν Αφροαμερικανίδα». «Υποκρίνεται για να εξασφαλίσει προβολή. Το αληθινό της όνομα είναι Αν Μαρί Λαστράσι. Είναι Ιταλίδα», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Μίλερ, προσθέτοντας μάλιστα ότι όλα τα παραπάνω εντάσσονται στο πλαίσιο της ατζέντας του... παρακράτους του Σόρος για το κίνημα Black Lives Matter.


Εκτός από αυτόν τον τελείως αβάσιμο ισχυρισμό για την καταγωγή της Μπιγιονσέ, ο υποψήφιος εκπρόσωπος της Φλόριντα προχώρησε και σε άλλες κατηγορίες για τη μητέρα τριών παιδιών, που είναι παντρεμένη με τον ράπερ Τζέι-Ζι. Σύμφωνα με τον Μίλερ, η 38χρονη δημιούργησε ένα «μυστικό κωδικοποιημένο μήνυμα για τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης» μέσω του χιτ της «Formation». «Το τραγούδι περιλαμβάνει τη σαφή παραδοχή ότι ήταν δαιμονική και ότι εκτελούσε τα λατρευτικά της καθήκοντα στις εκκλησίες των σατανιστών στην Αλαμπάμα και τη Λουιζιάνα. Έχει σύμβολα των σατανιστών στην τσάντα της», αναφέρει η επίμαχη ανάρτηση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η τελευταία φράση μπορεί να αναφέρεται στον στίχο του «Formation» που αναφέρει «I got a hot sauce in my bag, swag». Απο τα πυρά του Μίλερ δεν ξέφυγε ούτε η διάσημη τραγουδοποιός Πάτι Λεμπέλ, που ο πολιτικός χαρακτήρισε «μία ακόμη μαριονέτα των illuminati οπαδών της παγκοσμιοποίησης».

Σχολιάζοντας τους στίχους της από το κομμάτι του 1991 «Somebody Loves You Baby (You Know Who It Is)» που αναφέρουν «I’m under your spell/ I don’t want to break free/ You can make a slave out of me/ I worship you and nobody else/ I pledge my love to you forever», διερωτήθηκε σε ποιον απευθύνεται... Μήπως στον Μολώχ ή τον Εωσφόρο;
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ