2020-07-18 11:22:12
Φωτογραφία για Τρία κινηματογραφικά αυτοκίνητα
Η DeLorean από την ταινία Back to the Future (Επιστροφή στο Μέλλον), το Ectomobile από το φιλμ Ghostbusters και ένα Batmobile βγαίνουν σε δημοπρασία.

Σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες τα αυτοκίνητα ξεπερνούν (συχνά) σε φήμη τους πρωταγωνιστές.

Εικονικά αυτοκίνητα, όπως το Ford Mustang στην ταινία Bullitt, επισκίασαν σχεδόν τις υποκριτικές επιδόσεις ηθοποιών/πρωταγωνιστών τους όπως ο Steve McQueen. Η εμφάνιση αυτών των αυτοκινήτων στη μεγάλη οθόνη οδήγησε σε… φαντασιώσεις πολλά παιδιά που μεγάλωσαν με τις εικόνες τους στα δωμάτιά τους.

Κάποιοι έγιναν αρκετά πλούσιοι, ώστε να κάνουν την επιθυμία πραγματικότητα αγοράζοντας ένα πρωτότυπο κινηματογραφικό αυτοκίνητο ή ένα αντίγραφό του. Κάπως έτσι ο Ryan Sheridan, απέκτησε τρία αυτοκίνητα, που πρωταγωνίστησαν στον κινηματογράφο. Όμως ο Sheridan κατηγορήθηκε για απάτη και η Ομοσπονδιακή Αστυνομία των ΗΠΑ τον συνέλαβε και κατάσχεσε τα κινηματογραφικά του τετράτροχα που βγαίνουν σε δημοπρασία.


Μετά την υπόθεση απάτης, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το Back to the Future DeLorean, ένα Ghostbusters Cadillac και το αντίγραφο του Batmobile (βασίζεται σε ένα Chevy Caprice). Αυτά τα αυτοκίνητα μπορούν, τώρα, να γίνουν δικά σας, εάν κάνετε τις σωστές προσφορές στη δημοπρασία, που θα πουληθούν . Ο πρώην ιδιοκτήτης τους Ryan Sheridan εμπλέκεται σε μια υπόθεση απάτης στην οποία κατηγορείται πως έκλεψε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από την Medicare. Προφανώς πιστεύοντας ότι περνά απαρατήρητος, αποφάσισε να ξοδέψει μερικά από τα παράνομα κέρδη του σε αντίγραφα κινηματογραφικών αυτοκινήτων. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να τα διεκδικήσετε σε δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί από τον οίκο δημοπρασιών Skipco το Σάββατο 1 Αυγούστου στο Τέξας.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ