2020-08-04 00:15:49
Φωτογραφία για Πίνεις σκέτο καφέ; Τα έχεις τα ψυχολογικά σου!..
Νομίζεις ότι το να μην βάζει κάποιος ζάχαρη στον καφέ του, σημαίνει απλά ότι προσέχει τη γραμμή του; Μεγάλο λάθος. Η επιλογή του σκέτου καφέ, δείχνει κάτι πολύ ανησυχητικό για την προσωπικότητα!

Συγκεκριμένα, νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Ίνσμπρουκ που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Appetite, εντοπίζει συσχέτιση μεταξύ της προτίμησης για τον σκέτο καφέ και τις σαδιστικές συμπεριφορές των ψυχοπαθών! Η έρευνα εξέτασε πάνω από 1.000 ενήλικες ρωτώντας τους για τις συνήθειες και τις προτιμήσεις τους στις γεύσεις ποτών και φαγητών. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν τεστ προσωπικότητας μέσα από τα οποία εξέτασαν χαρακτηριστικά όπως η ψυχοπάθεια, ο σαδισμός και ο ναρκισσισμός και σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχει στενή σχέση μεταξύ των πικρών γεύσεων και του σαδισμού.

Πριν ζητήσεις ψυχιατρική βοήθεια αν πίνεις και εσύ σκέτο τον καφέ σου ή κόψεις την καλημέρα σε φίλους και γνωστούς που δεν αγαπούν τη ζάχαρη, σκέψου ότι η επιλογή μπορεί να γίνεται απλά γιατί κάποιος προτιμά τις δυνατές γεύσεις. Σε κάθε περίπτωση, σου δώσαμε τροφή για σκέψη!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ