2020-08-04 18:00:06
Φωτογραφία για Έρικκα Πρεζεράκου: Απαντά αν είχε σχέση με τον Άρη Μακρή
Ένα από τα φαβορί του φετινού J2US ήταν η Έρικκα Πρεζεράκου και ο τραγουδιστής Αρης Μακρής που όμως δεν τα κατάφεραν να πάνε στον τελικό. Η Έρικκα Πρεζεράκου μίλησε στην εκπομπή "Καλοκαίρι #not" για την εμπειρία της στον διαγωνισμό αλλα και για τις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Άρη Μακρή.

"Ήταν λίγο ιδιαίτερη η συνθήκη του J2us γιατί μπήκα καθαρά για να περάσω καλά και να βρω χαρά. Είχα δύο πτυχία κι είχα πραγματικά κουραστεί πολύ κι ήθελα κάτι πιο χαρούμενο. Αισθάνθηκα απλά ότι μπαίνοντας σε αυτήν τη διαδικασία, ήταν λίγο μπερδεμένη ενέργεια. Ήταν μία πάρα πολύ ιδιαίτερη διαδικασία γιατί αρχικά έμαθα ότι μπορώ να τραγουδήσω έξω από το μπάνιο μου. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή επειδή γνώρισα ανθρώπους που νιώθω ότι τους έχω στη ζωή μου, όπως τον Άρη όπου νιώθω ότι είναι ο μικρός μου αδερφός κι έχουμε πολύ καλή σύνδεση. Νομίζω ότι ήταν σαν να ήθελα να κάνω τόσα πολλά πράγματα αλλά δεν γινόταν. Οπότε μου έδωσε κάπως ένα ερέθισμα εσωτερικό κι είπα οκ μπορούμε να το κάνουμε και έξω από το J2US αυτό.”, είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

"Ούτε καν. Αρχικά δεν το ήξερα αλλά νομίζω ότι κάποιος που ξέρει εμένα ή τον Άρη, δεν υπάρχει αυτό στο πεδίο μας. Νιώθω σαν να βρήκα έναν μικρό αδερφό.” ,δήλωσε για την φημολογούμενη σχέση της με τον τραγουδιστή.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ