2020-08-09 00:54:09
Φωτογραφία για Η Melania Trump συγκρίνεται με τη Μαρία Αντουανέτα!
Η Melania Trump είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους ανθρώπους στον κόσμο. Από τις αμφιλεγόμενες στιλιστικές της επιλογές μέχρι τους κανόνες που έχει θέσει στο Λευκό

Οίκο, δεν σταματάει ποτέ να γίνονται viral οι δηλώσεις της.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι τελευταίες δηλώσεις της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ έχουν προκαλέσει εκατομμύρια σχόλια στα social media. Την ώρα που ο πλανήτης συνεχίζει να ζει με τον φόβο του covid-19, η Melania Trump ανακοίνωσε ένα νέο project: την ανακαίνιση του κήπου του Λευκού Οίκου.

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου και οι χρήστες του twitter έσπευσαν να εκφράσουν την ανησυχία τους για το πώς θα χρηματοδοτηθεί το συγκεκριμένο έργο. Ένας χρήστης έγραψε: «Ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα των φορολογουμένων σε ένα σπίτι που ο υπόλοιπος κόσμος θα κάψει μόλις φύγει δυναμικά ο Trump σε 5 μήνες!»

Ένας άλλος, πρόσθεσε: “Εκατομμύρια Αμερικανοί είναι σε άσχημη κατάσταση και η @FLOTUS δεν μπορεί να βρει τίποτα να κάνει παρά να ανακαινίσει τον “Kήπο των Ρόδων” της για να διοχετεύσει χρήματα από τους φορολογούμενους πολίτες”.


Η κριτική έγινε τόσο έντονη και μάλιστα κάποιοι δεν δίστασαν να συγκρίνουν τη Melania με τη Marie Antoinette. “Αναρωτιέμαι αν η Μαρία Αντουανέτα ανακαίνισε τους κήπους της στις Βερσαλλίες όταν γινόταν η επανάσταση», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Ένας άλλος δημοσίευσε: :Η Μαρία Αντουανέτα θα κουνούσε το κεφάλι της στην απόφαση της Melani Trump…αν είχε ακόμα κεφάλι.”
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ