2012-06-22 17:56:16
Φωτογραφία για Δημιουργική Ελλάδα - Για προοδευτικές αλλαγές και ρήξη με το παρελθόν
"Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι εξελίξεις στον τόπο μας, από δω και πέρα, θα είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμες. Για το λόγο αυτό, νομίζω ότι οι άνθρωποι που μοιραζόμαστε κοινές ή περίπου κοινές απόψεις για την εξέλιξη της χώρας, όπως κι αν τις ονομάσουμε (μεταρρύθμιση, εκσυγχρονισμός, σοσιαλδημοκρατία, φιλελευθερισμός, προδευτικότητα, ρεαλισμός), καλό θα είναι ν΄αποκτήσουμε μια μονιμότερη επαφή.

Φιλικά,  Ηλίας Μόσιαλος

Mε τη λιτή αυτή ανακοίνωση, στον κόσμο του Facebook γεννήθηκε ένα νέο group που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χώρο συζήτησης, επικοινωνίας ...και δικτύωσης όλων όσων αναζητούν κάτι νέο και διαφορετικό για τη χώρα.

Μακριά από τυμπανοκρουσίες, το group έχει ήδη προσελκύσει περισσότερους από 1.500 χρήστες (μέσα σε 24 ώρες) του δημοφιλούς social network και μοιάζει ικανό να αναπτύξει μια δυναμική που θα του επιτρέψει να προχωρήσει ένα ή και περισσότερα βήματα, ακόμα κι εκτός του...ψηφιακού κόσμου.

Ήδη από τις πρώτες ώρες λειτουργίας του, διαφαίνεται μια διάθεση να λειτουργήσει διαφορετικά από αντίστοιχες κινήσεις καθώς θα δωθεί βάρος κυρίως στην παραγωγή απόψεων και προτάσεων κι όχι απλώς στη κριτική και τον σχολιασμό των πολιτικών εξελίξεων.

Καλή αρχή. Περισσότερα εδώ:

www.facebook.com/groups/413135685396579/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ