2020-08-17 11:30:15
Φωτογραφία για Ανατροπές στο Καφέ της Χαράς
Με νέα επεισόδια, ανατροπές και εξελίξεις θα συνεχίσει το "Καφέ της Χαράς" την νέα σεζόν.

Το ντεμπούτο της στο μιούζικαλ «Λουιζιάνα» θα κάνει η Σταυρούλα κάτι που θα αναστατώσει τον Φατσέα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ξυπνήσει η φλόγα του έρωτα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μουλόπουλου κια στο Tv O’ Clock, η Σταυρούλα θα εξομολογηθεί στον Όθωνα πως τελικά ενέδωσε στο πάθος μεταξύ της ίδιας και του πρωην συζύγου της και ρίχνει το φταίξιμο και στον Φατσέα αλλά και στον γιο τους, Μιχαήλ. Παράλληλα θα δούμε και τον Θόδωρο να κρυφακούει την συζήτηση και να σκάει από ζήλια. Ο Θόδωρος εντομεταξ]ύ, μπαίνει στην συζήτηση και τους διακόπτει, θέλοντας να μιλήσει στην Σταυρούλα ιδιαιτέρως. Ο λόγος είναι γιατί, στα τόσα χρόνια μετά, οι δύο τους επρόκειτο να παντρευτούν αλλά η Σταυρούλα στο τέλος το μετάνιωσε.

Χωρίς να χάνει χρόνο, λοιπόν, διακόπτει τη συζήτηση τους και ζητάει να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Η Σταυρούλα αντιλαμβάνεται την έκρυθμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο άντρας και του λέει ότι κάποια στιγμή θα του το έλεγε, επειδή είναι παλιοί φίλοι, αλλά ο Θόδωρος φέρνει στο προσκήνιο ένα άγνωστο και ένοχο μυστικό τους. Αυτό έχει σχέση με το γεγονός ότι στα χρόνια που μεσολάβησαν επρόκειτο να παντρευτούν, αλλά τελευταία στιγμή η Σταυρούλα έκανε πίσω!

Έτσι, μόλις βρίσκει αφορμή, εκείνος της το αναφέρει, μέχρι να την κάνει να νιώσει τύψεις και ενοχές http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ