2020-08-18 23:14:33
Φωτογραφία για Σάμος: Μετανάστες... πείνασαν και διέρρηξαν την αποθήκη σούπερ μάρκετ!
Τρόπο για να εξασφαλίσουν είδη διατροφής βρήκαν δυο μετανάστες που φιλοξενούνται

στο ΚΥΤ της Σάμου και διέρρηξαν την αποθήκη ενός σούπερ μάρκετ! Μάλιστα, για να μεταφέρουν τις δεκάδες συσκευασίες που ξάφρισαν, έκλεψαν και ένα καρότσι μεταφοράς μεγάλων αντικειμένων!

Η διάρρηξη έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και οι δράστες κατάφεραν να φτάσουν στο κέντρο με την πολύτιμη λεία τους χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Ωστόσο, την Κυριακή οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην επιχείρηση. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να βρεθούν τα υπόλοιπα τρόφιμα.

*** Ένας 45χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι εξιχνίασαν δυο κλοπές που διέπραξε σε ένα εμπορικό κατάστημα από το οποίο έκλεψε ενδύματα αξίας 200 ευρώ και σε ένα σπίτι απ' όπου άρπαξε κινητά τηλέφωνα. Ο δράστης βρισκόταν παράνομα στη χώρα και κινήθηκε σε βάρος του η διαδικασία επιστροφής στην πατρίδα του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ