2020-08-21 22:44:52
Φωτογραφία για Μια 81χρονη γύρισε από τον «άλλο κόσμο» αφού ξύπνησε στο νεκροτομείο
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ρωσία, με μια ηλικιωμένη να ξυπνάει στο νεκροτομείο.

Μια συνταξιούχος στη Ρωσία επέστρεψε από τον «άλλο κόσμο» αφού πέρασε μια νύχτα σε νεκροτομείο νοσοκομείου και ξύπνησε, σοκάροντας το προσωπικό!

Η Zinaida Kononova, 81 ετών, θεωρήθηκε νεκρή μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Καθώς η οικογένειά της ενημερώθηκε και άρχισε να προετοιμάζεται για την κηδεία της, το σώμα της Zinaida μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο στο κεντρικό περιφερειακό νοσοκομείο Gorshechensky στις 14:10 στις 14 Αυγούστου, όπως αναφέρει το LADbible.

Ωστόσο, σχεδόν επτά ώρες αργότερα μια εργαζόμενη στο νεκροτομείο έπαθε το σοκ της ζωής της όταν βρήκε την ηλικιωμένη στο πάτωμα.

Αποδείχθηκε ότι η γιαγιά δεν ήταν τελικά νεκρή και προσπαθώντας να κατέβει από εκεί που την είχαν αφήσει, έπεσε.

Η εργαζόμενη άρχισε να ουρλιάζει και την άκουσε ένας οδηγός ασθενοφόρου, ο οποίος έτρεξε να δει τι συνέβη.


Όταν την είδε, νόμιζε ότι η γυναίκα τρελάθηκε αφού μιλούσε σε ένα πτώμα, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι η ηλικιωμένη ήταν ζωντανή. Μάλιστα η 81χρονη άρπαξε το χέρι της εργαζόμενης και της ζήτησε βοήθεια.

Η Zinaida τυλίχτηκε σε κουβέρτες και μεταφέρθηκε στην εντατική, ενώ το νοσοκομείο κάλεσε την ανιψιά της Tatiana, με τον γιατρό να της λέει: «Έχουμε μια ασυνήθιστη κατάσταση. Είναι ζωντανή!».

Φυσικά, η κοπέλα αφού χάρηκε επειδή η θεία της δεν πέθανε, απορούσε πώς συνέβη αυτό και ζήτησε εξηγήσεις από τους γιατρούς.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ