2020-08-30 08:36:15
Φωτογραφία για ΠΛΟΥΣΙΟ το περιβάλλον χρήστη του Xbox Series X
Με λίγες αλλά ουσιαστικές αλλαγές και πολύ καλύτερους χρόνους απόκρισης το περιβάλλον χρήστη στη νέα κονσόλα της Microsoft.

Μπορεί ακόμα να μη γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας -πέραν του Νοεμβρίου- και τιμή διάθεσης για το Xbox Series X, ωστόσο η Microsoft δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποκαλύπτει σιγά-σιγά διάφορες πτυχές της κονσόλας. Έτσι, μετά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, σειρά πήρε το περιβάλλον χρήστη το οποίο ετοιμάζεται να φρεσκαριστεί, στην ώρα του για το λανσάρισμα του νέου συστήματος.

Το ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη λοιπόν, θα διαθέτει πιο ευανάγνωστη γραμματοσειρά και καινούρια animation ενώ οι καμπύλες θα αντικαταστήσουν τις αυστηρές γραμμές και γωνίες. Το Microsoft Store θα αλλάξει εκ βάθρων όπως έχουμε ξαναπεί, ενώ η Microsoft κάνει ακόμα πιο εύκολο τον διαμοιρασμό περιεχομένου, με τα κλιπ που αποθηκεύει ο χρήστης να αποστέλλονται απ’ ευθείας στο smartphone του προκειμένου εκείνος να τα ανεβάσει στα social media της αρεσκείας του γρήγορα και άνετα.


Εκεί βέβαια που το νέο περιβάλλον χρήστη υπερέχει σημαντικά του υπάρχοντος, είναι στον χρόνο απόκρισης. Σύμφωνα με τη Microsoft, η πλοήγηση στα μενού και τις λειτουργίες του Xbox Series X θα γίνεται στον μισό χρόνο σε σχέση με το Xbox One ενώ απαιτείται και 40% λιγότερη μνήμη κάνοντας την όλη εμπειρία ταχύτερη για τον χρήστη και πιο ανάλαφρη για την κονσόλα.

Το καινούριο περιβάλλον χρήστη θα διατεθεί και για το Xbox One φρεσκάροντας μεν την εμφάνιση του τελευταίου αλλά δίχως την ταχύτητα που θα απολαμβάνει ο χρήστης στο Xbox Series X. insomniagr

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ