2020-09-25 09:30:10
Φωτογραφία για Συνταγή Ευαγγελάτου στο δελτίο του MEGA



Μπορεί το MEGA να έχει αναθέσει σε κάμποσα στελέχη του ρόλο διευθυντή ειδήσεων ή παραπλήσιους ρόλους… Και πάλι όμως η δουλειά γίνεται “απ’ έξω”! Και εξηγούμαστε. Ευφυώς ο Νίκος Ευαγγελάτος απέφυγε την εμπλοκή με τις ειδήσεις επιλέγοντας να κρατήσει την εκπομπή του… Ωστόσο το “πνεύμα” του είναι εκεί και τους καθοδηγεί! Αφού (ακόμη και για ένα μη έμπειρο μάτι) είναι ορατό ότι το δελτίο ειδήσεων ακολουθεί – τηρουμένων των αναλογιών (και με μια δόση υπερβολής), τη σκαλέτα της εκπομπής “Live news”!

Με λίγα λόγια η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου (η μοναδική στο Mega με υψηλά ποσοστά) λειτουργεί ως μπούσουλας για το δελτίο ειδήσεων… Για αυτό μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι η διαχείριση της επικαιρότητας από το δελτίο είναι πανομοιότυπη με της εκπομπής. Η ιεράρχηση των θεμάτων είναι ίδια, ενώ και η προσέγγιση της θεματολογίας ακολουθεί τη “γραφή” Ευαγγελάτου!

Είναι προφανές ότι αυτό γίνεται για λόγους τηλεθέασης… Με το σκεπτικό ότι αφού “πουλάει” στην εκπομπή θα “πουλήσει” και στο δελτίο! Μόνο που δεν συμβαίνει αυτό!

Μπορεί λοιπόν ο Νίκος Ευαγγελάτος να κάνει νούμερα και η διοίκηση να εμπιστεύεται τη γνώση και τη γνώμη του ακόμη και ως “άτυπου” διευθυντή ειδήσεων… Αλλά όπως λέει και το ρητό: αν δεν μπορείς να τον μιμηθείς, μην τον αντιγράφεις!

Πηγή: enimerosi24.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ