2020-09-30 08:37:54
Φωτογραφία για Το νέο Chromecast “Sabrina” με το ενσωματωμένο Android TV

 Η Google στο event της στις 30 Σεπτεμβρίου, εκτός απο τα νέα Pixel τηλέφωνα, η Google θα μας παρουσίασει και τη νέα γενιά Chromecast, που μέχρι τώρα κυκλοφορεί με την κωδική ονομασία “Sabrina”.

To νέο Chromecast, θα είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, αφού σε αντίθεση με τα Chromecast που ξέραμε μέχρι σήμερα, το νέο θα είναι ένα stand alone Media Player , αφού η νέα έκδοση θα έρθει με ενσωματωμένο το Android TV!

Εμφανισιακά βέβαια δε θα αλλάξει και πολύ από ότι βλέπετε στις φωτογραφίες, με την νέα έκδοση να έρχεται πακέτο με ένα μικρό και κομψό χειριστήριο, για να σουλατσάρετε στα μενού της ειδικής έκδοσης του Android για τηλεοράσεις.

Σε ότι αφορά το Hardware, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν τον AmLogic S905x2 για επεξεργαστή, με 2GB RAM και κατά πάσα πιθανότητα 8GB ενσωματωμένης μνήμης, ενώ η τιμή του υπολογίζεται γύρω στα 50 δολάρια, τα οποία αν μεταφραστούν σε Ευρώ, θα είναι μια αρκετά καλή τιμή για αυτό που προσφέρει, αφού στην ουσία θα μετατρέπει οποιαδήποτε τηλεόραση σε Android TV.

Δείτε τη φωτογραφία για οφθαλμόλουτρο προς ώρας, και περισσότερα θα μάθουμε σε 12 μέρες στο Online Event της Google.Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ