2020-10-04 18:40:46
Φωτογραφία για Οι εξωγήινοι πιστεύουν στον Θεό: Κυνηγός UFO «ανακάλυψε» την Βίβλο στον Άρη (pic)Εδώ δεν ξέρουμε καλά καλά αν υπάρχουν, αλλά κάποιος ανακάλυψε μία βίβλο στον Άρη.

Το θέμα με τους εξωγήινους θυμίζει παραπέμπει σε ταμπού, καθώς επίσημα οι περισσότεροι αποφεύγουν να μιλήσουν για αυτό, αν και όλοι ξέρουμε κατά βάθος πως κάπου πρέπει να υπάρχουν. Κάποιοι όμως, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το πάνε ακόμα ένα βήμα παραπέρα... Όπως έκανε ο κυνηγός UFO, Scott C. Waring, ο οποίος ανακάλυψε μία βίβλο στον Άρη.

 

Ο συγκεκριμένος τύπος λοιπόν πήρε μία φωτογραφία της NASA από τον «κόκκινο πλανήτη» που είχε τραβηχτεί το 2015 και αναλύοντάς την «ανακάλυψε» μία Βίβλο.

Έτσι αποφάσισε να μοιραστεί το συμπέρασμά του στο blog ufosightingsdaily.com που διατηρεί, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Μία τέτοια ανακάλυψη αποτελεί σημάδι οτι η θρησκεία δεν είναι ανθρώπινο πράγμα, αλλά κάτι απεριόριστο που μοιραζόμαστε με όλο το σύμπαν.

Πιστεύω οτι ο Πάπας Φραγκίσκος που έχει αστρονόμους μέσα στο Βατικανό, θα ενδιαφερόταν για μία τέτοια ανακάλυψη, καθώς θα δυνάμωνε τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις. Οι εξωγήινοι πιστεύουν στην θρησκεία».

anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ