2020-10-06 14:03:59
Φωτογραφία για Σε κοινό βηματισμό οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών
  Αν παρακολουθείτε τηλεόραση αυτές τις μέρες ίσως έχετε προσέξει και εσείς τα, μάλλον, απρόσμενα τηλεοπτικά σποτ, στα οποία κορυφαίες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών εκφράζονται θετικά για τους άμεσους ανταγωνιστές τους. Το ίδιο συμβαίνει και στο ραδιόφωνο. Και μιλάμε για κορυφαία ονόματα που όλοι γνωρίζουν και όλοι έχουν ψωνίσει από εκεί, για κορυφαία brands με εκατοντάδες σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη. Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι οι μεγάλοι «παίκτες» πώλησης ηλεκτρικών ειδών αφήνουν στην άκρη τον ανταγωνισμό και προχωρούν μαζί για χάρη ενός σπουδαίου σκοπού.

Πρόκειται, αναμφίβολα, για αιφνιδιαστική κίνηση που θα συζητηθεί, αλλά δεν είναι εντελώς ανεξήγητη. Γνωρίζαμε ότι η μαγική λέξη που κάνει θαύματα στον τομέα του επιχειρείν είναι η λέξη «συνέργειες», αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα έφταναν σε τέτοιο επίπεδο συνεργασίας αλυσίδες πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών που είναι ξεκάθαρα ανταγωνιστικές μεταξύ τους.

Και όπως γνωρίζουμε από έγκυρες πηγές, ο λόγος που το κάνουν είναι πολύ σημαντικός και μας αφορά όλους. Τις ζωές μας, την καθημερινότητα, εμάς και τα παιδιά μας. Θα μπορούσαμε να τον αποκαλέσουμε «εθνικό» και στο γνώριμο πνεύμα της αποτελεσματικής και επιτυχημένης ένωσης των Ελλήνων απέναντι σε σημαντικά ζητήματα.

Μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα σας έχουμε νέα για τη σημασία αυτής της σύμπραξης. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ