2020-10-15 19:49:16
Φωτογραφία για Σκέψεις να συνεχιστεί η συνεργασία με νέους όρους...



 Σε μεγάλο «πονοκέφαλο» εντός ΣΚΑΪ έχει εξελιχθεί ο Αντρέας Γεωργίου. Πριν ενάμισι χρόνο η συμφωνία με τον Κύπριο καλλιτέχνη κλείστηκε μετά βαϊων και κλάδων και βέβαια ο δημιουργός πήρε από το κανάλι όλα όσα ήθελε.

Συγκεκριμένο μπάτζετ, συγκεκριμένες μέρες και ώρες προβολής της σειράς του απόλυτη ελευθερία κινήσεων στο σενάριο, τη σκηνοθεσία και την επιλογή των ηθοποιών. Όλα αυτά όμως δεν απέδωσαν.

Τουλάχιστον στο εμπορικό κοινό που ενδιαφέρει τους διαφημιστές. Γιατί στο γενικό κοινό η αλήθεια είναι πως το «παλεύει» η σειρά του Γεωργίου. Όμως ο ΣΚΑΪ τουλάχιστον όσον αφορά στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα στοχεύει καθαρά στο νεανικό κοινό.

Έτσι το μόνο βέβαιο είναι πως την επόμενη σεζόν οι «8 λέξεις» δεν θα συνεχιστούν. Ίσως το φινάλε να είχε γραφτεί και νωρίτερα αν δεν υπήρχε δρακόντεια οικονομική ρήτρα που αναφέρει ρητά των αριθμό των επεισοδίων που πρέπει να προβληθούν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.



 Μαθαίνω πώς θα μιλήσει ο ΣΚΑΪ με τον Γεωργίου την Άνοιξη. Όμως αυτή τη στιγμή ενδεχόμενο να του προταθεί νέα συνεργασία σίγουρα οι όροι θα είναι τελείως διαφορετικοί με αυτούς που ισχύουν τώρα…

nassosblog.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Lockdown από αύριο στην Κοζάνη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Lockdown από αύριο στην Κοζάνη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ