2020-10-20 14:30:12
Φωτογραφία για Ραχήλ Μακρή: Το χρονικό του τροχαίου και το μέλλον στο J2US

Τροχαίο ατύχημα είχε χθες η πολιτικός Ραχήλ Μακρή,καθοδόν στην πρόβα της για το «Just the 2 of Us»  και χτύπησε το πόδι της.

Η Ραχήλ Μακρή βγήκε τηλεφωνικός σήμερα στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και μίλησε για το συμβάν αλλα καθώς και αν θα την δούμε στο J2US το ερχόμενο Σάββατο. 

«Είμαι καλύτερα. Πονάει λίγο το πόδι μου, πιστεύω να πάω λίγο καλύτερα. Ο γιατρός μου συνέστησε να το ξεκουράσω λίγο για να μην έχω πρόβλημα. Από το 1998 οδηγώ και δεν έχω τρακάρει. Το σοκ μου ήταν μεγάλο, δεν κατάλαβα πως έγινε. Ο άνθρωπος που ήταν μπροστά μου, μπερδεύτηκε με μια σακούλα που πήρε ο αέρας και κοκάλωσε το αυτοκίνητό του γιατί νόμιζε ότι ήταν γάτα. Εγώ που οδηγούσα το αυτοκίνητο του συζύγου μου, που είναι μεγάλου όγκου, μέχρι να προλάβω και να γίνει η επιτάχυνση και να σταματήσει το αυτοκίνητο, έπεσα με δύναμη πάνω του. Επειδή εγώ κακώς φορούσα γόβες και οδηγούσα, έπαθα αυτό.

Έχει μια μικρή θλάση, θα χρειαστεί να το ξεκουράσω και να μην μετακινηθώ. Χθες πήγαινα στην πρόβα του Just, όταν έγινε το τροχαίο ατύχημα. Ειδοποίησα αμέσως τον κύριο Κοκλώνη και την παραγωγή. Με ρώτησαν αν χρειάζομαι βοήθεια και έστειλε μάλιστα και ο ίδιος βοήθεια. Και τους ευχαριστώ πολύ. Έχω χάσει ήδη δυο πρόβες και δεν ξέρω αν μπορώ να μετακινηθώ τώρα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ραχήλ Μακρή, αναφέροντας πως είναι λίγο δύσκολο να εμφανιστεί στο «Just the 2 of Us» το ερχόμενο Σαββάτου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ