2020-10-23 02:31:53
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή: Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε και ο Ρουπακιάς
Στη ΓΑΔΑ μεταφέρεται ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας τον πήραν από το σπίτι του για να τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ, από όπου αύριο ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Στο μέλος της Χρυσής Αυγής επιβλήθηκε ισόβια για ανθρωποκτονία και κάθειρξη 14 ετών για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Οι καταδικασθέντες, εκτός του ευρωβουλευτή Ιωάννη Λάγου και του Παππά ο οποίος είπε δια του δικηγόρου του πως δεν θα εμφανιστεί, κρατούνται στην ΓΑΔΑ για να οδηγηθούν αύριο στις φυλακές.

Τα μέλη του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής τα οποία καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο σε κάθειρξη 13 ετών και κάτι μηνών (από 5 έως 8 μήνες), έχουν την δυνατότητα, κατά μέσον όρο, να καταθέσουν αίτηση υφ΄ όρων απόλυσης στα 5 περίπου χρόνια φυλάκισης.

Το Τριμελές Εφετείο Αθηνών έδωσε σήμερα αναστολή εκτέλεσης της ποινής στους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Ευστάθιο Μπούκουρα, Ελένη Ζαρούλια και Δημήτρης Κουκούτσης, στους οποίους όμως έθεσε περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εγγύηση 20.000 ευρών και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους κάθε 1η και 15η κάθε μήνα).

Ο χρόνος αποφυλάκισης των καταδικασθέντων εξαρτάται από την ποινή που τους επιβλήθηκε, δηλαδή σε πόσα χρόνια έχει καταδικαστεί ο καθένας από τους 39.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ